Scooter kopen Leiden

Leiden is een drukke studentenstad en daar bepalen vooral de fietsen het straatbeeld. Met de auto kost het meer tijd om van A naar B te komen dan met de fiets of scooter. Een scooter kopen is daarom een slimme zet. Dit is namelijk een stuk sneller en luxer dan een fiets. Je bespaart tijd, hebt geen parkeerkosten en ervaart meer vrijheid. Met een brommer of scooter met windscherm zit je bovendien een stuk droger. Meer comfort dus.
 • Een passende scooter voor ieder budget

  Wij zitten vlakbij Leiden

  fast-furious-scooters-vanaf-leidenFast en Furious zit op steenworp afstand van Leiden. Ook de plaatsen Voorschoten, Wassenaar, Valkenburg, Oegstgeest, Warmond, Sassenheim, Noordwijk, en Katwijk aan Zee liggen vlakbij.
   
  Gerekend vanaf Leiden ben je met de auto in zo’n 24 minuten zo bij ons. Met het openbaar vervoer kost het je ongeveer 38 minuten. Wil je een scooter kopen maar hem vooraf nog even in het echt zien of uittesten? Kom dan langs bij Fast en Furious gelegen aan de Koperweg 21 in Alphen a/d Rijn.
   
  Uiteraard kun je ook online je normale of elektrische scooter kopen via onze handige webshop. Afhalen kan maar thuisbezorgen is ook mogelijk. Wij bezorgen de scooter bij jouw thuis in Leiden, Katwijk aan Zee, Noordwijk, Sassenheim, Warmond, Oegstgeest, Valkenburg, Wassenaar, of andere omliggende plaats.
   

  Voor elk budget een passende scooter

  Voor ieder budget hebben wij een scooter, zowel op benzine als elektrisch. Voor minder dan 1000,- euro kun je al een elektrische scooter kopen en hebt daarbij keuze uit meerdere modellen!
   
  Wil je een goedkope scooter kopen dan kom je uit bij de merken IVA, BTC, AGM, en Killerbee. Veel van deze merken maken scooters en snorscooters die veel op de bekende Vespa lijken. De Vespa scooter is zeer populair vanwege haar design, en mocht je toch zo’n mooie scooter wat goedkoper willen, dan kun je bij ons verschillende alternatieven kopen.
   
  Heb je een iets groter budget, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor Aprilia, Sym, Kymco, Peugeot, Yamaha of Piaggio.
   
  Momenteel kun je nog niet van ieder merk een elektrische scooter kopen. Escooters, zoals ze ook wel genoemd worden, zijn verkrijgbaar als snorscooters (snorfietsen) en bromscooters (bromfietsen). De elektrische scooter merken welke het grootste aanbod hebben zijn de merken AGM, IVA, BTC, Lifan, Evo Maxx, Gomax, Nipponia, Next, Move, en Sym. Uiteraard kun je bij ons ook een elektrische Vespa kopen.
 • Meer voordelen bij elektrische scooters

  Een elektrische scooter is extra voordelig

  Een elektrische scooter kopen is iets wat steeds meer mensen doen. Het rijdt lekker goedkoop, is muisstil en vraagt een stuk minder onderhoud. Op het rijden en het onderhoud bespaar je jaarlijks veel geld, en dat maakt de escooter extra voordelig. Een escooter kopen kan in zowel een 25 km snorscooter model, als een 45 km bromscooter model. Er zijn ook elektrische snorfietsen en elektrische bromfietsen op de markt. Ook die brommers hebben wij natuurlijk in ons assortiment zitten.
 • Wat is het verschil tussen een bromscooter en een snorscooter?

  Bromscooter en snorscooter, wat is het verschil?

  De bromscooter is een brommer met een gele kentekenplaat, en kan 45 km per uur. Bij de bromscooter moet je een helm dragen. De snorscooter is de brommer met een blauwe kentekenplaat. De snorscooter rijdt 25 km per uur. Normaal is er geen helmplicht bij de snorscooter, of dit nu een escooter is of een model op benzine. Echter heeft Amsterdam de helm wel verplicht gemaakt wanneer je binnen de ring A10 rijdt. De kans bestaat dat meer steden of gemeentes de helmplicht voor snorscooters gaan invoeren.
 • scooter kopen bij Fast & Furious

  Waarom een scooter kopen bij Fast & Furious?

  Bij Fast & Furious ben je altijd het goedkoopste uit en je krijgt tevens de beste service die er is. Wij zitten vlakbij Leiden in de buurt en dat betekent dat je er zo bent. Ook is het vanuit Noordwijk, Warmond, Valkenburg, Katwijk aan Zee, Sassenheim, Wassenaar, en Oegstgeest niet ver weg.
   
  Elke scooter die je zoekt hebben wij, of het nu gaat om een retro scooter of een elektrische snorscooter. Bij ons kun je ook een scooter kopen op afbetaling. Vanaf 20,- euro per maand kun jij al een gloednieuwe scooter rijden, en kun je kiezen uit verschillende elektrische snorscooters en elektrische bromscooters!
   

  Scooter zelf samenstellen

  Bij ons kun je zelf eenvoudig je eigen scooter samenstellen. Het maakt niet uit of het een escooter is of een snorfiets of bromfiets met een benzine motorblok. Ieder model kun je zo luxe maken als dat je zelf wilt. In de accessoirelijst vind je bij ieder model een heleboel opties waaruit je kunt kiezen. Daarmee kleed je jouw tweewieler eenvoudig aan. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sierbeugels, een voordrager en/of achterdrager, een windscherm, andere banden, een USB aansluiting wanneer deze er niet standaard opzit, speciale LED verlichting, en nog heel veel meer. Kies je voor een scooter kopen op afbetaling, dan kun je ook al deze extra’s per maand betalen.
 • Kopen, IN3 of leasen?

  Je scooter betalen in termijnen

  Een brommer, bromfiets, bromscooter, snorfiets, of snorscooter betalen in termijnen is bij ons geen probleem. Daar hebben wij 2 mogelijkheden voor. De eerste mogelijkheid is je normale of elektrische scooter kopen en betalen met IN3. Met IN3 kun je het vervoermiddel in 3 termijnen betalen zonder rente. Bij het bestellen betaal je alvast het eerste deel, en de overige 2 delen betaal je binnen 30 en 60 dagen.
   
  Je kunt ook een scooter leasen. Het maakt niet uit of je in Leiden woont, Wassenaar, Oegstgeest, Katwijk aan Zee, Sassenheim, Valkenburg, Voorschoten, Noordwijk, Warmond, of een andere plaats in Nederland. Iedereen kan bij ons een scooter leasen.
   
  Leasen wil zeggen dat je de tweewieler of driewieler koopt op afbetaling, en betaalt per maand. Je kunt kiezen voor een korte looptijd van bijvoorbeeld 12 maanden, maar ook voor een lange looptijd van 72 maanden. Iets daar tussenin kan natuurlijk ook. Wat de kosten voor scooter lease zijn vind je in het leasetabel terug die bij de scooter zelf staat.
   

  2de hands scooters

  Ga je liever voor een tweedehands scooter dan kun je daarvoor ook bij ons terecht. Je kunt bij ons al een tweedehands scooter kopen vanaf 500,- euro inclusief onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Thuisbezorgen kan natuurlijk ook. Voor bezorgen in Leiden rekenen wij slechts 49,95. In de omliggende plaatsen van Wassenaar tot aan Noordwijk, betaal je hetzelfde tarief.
   

  Scooter kapot? Wij repareren hem!

  Ook in Leiden kunnen we jouw scooter ophalen en weer terugbrengen, voor reparatie maar ook om hem eventueel op te voeren. De transport heen en terug regelen we voor je. Ook als je scooter geen problemen vertoont maar een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunnen wij hem halen en brengen. Vragen? Bel gerust!