Scooter kopen Leiden

Leiden is een drukke studentenstad en bepalen de fietsen het straatbeeld. Met de auto kost het meer tijd om van A naar B te komen dan met de scooter. Een scooter kopen is daarom een slimme zet. Je bespaart tijd, hebt geen parkeerkosten en ervaart meer vrijheid.

Wij zitten vlakbij

Fast en Furious zit op steenworp afstand van Leiden. Met de auto ben je er in zo’n 24 minuten via de N11 en met het openbaar vervoer kost het je ongeveer 38 minuten. Wil je een scooter kopen maar hem vooraf nog even in het echt zien of uittesten? Kom dan langs bij Fast en Furious gelegen aan de Rijnhavenkade 8 in Alphen a/d Rijn. Uiteraard kun je ook online je scooter kopen via onze handige webshop. Afhalen kan maar thuisbezorgen is ook mogelijk. Wij bezorgen de scooter bij jouw thuis in Leiden.

Voor elk budget een passende scooter

Voor ieder budget hebben wij een scooter. Voor minder dan 1000,- euro kun je al een scooter kopen en hebt daarbij keuze uit meer dan 15 verschillende modellen! Je komt dan terecht bij de merken IVA, Killerbee en Turbho welke onder andere ook Vespa klonen maken. De Vespa scooter is zeer populair vanwege haar design. Zo kun je ook betaalbaar een Vespa kopen. De merken Aprillia, Sym, Kymco, Peugeot, Piaggio, Yamaha en Honda zijn wat duurder maar wel erg goed geschikt voor het dagelijkse woon- en werkverkeer.

Waarom scooter kopen bij Fast & Furiousfast-furious-scooters-vanaf-leiden

Bij Fast & Furious ben je altijd het goedkoopste uit en krijgt tevens de beste service die er is. Wij zitten vlakbij Leiden in de buurt en dat betekent dat je er zo bent. Elke scooter die je zoekt hebben wij, of het nu gaat om een retro scooter of juist een sportieve. Bij ons kun je ook een scooter kopen op afbetaling. Vanaf 16,- euro per maand kun jij al een gloednieuwe scooter rijden! Ook accessoires en opties kun je kopen op afbetaling. Door het gemak van betalen in termijnen kun je ook een dure Vespa scooter kopen zonder het hele bedrag op de bank te hebben staan.

 

2de hands scooters

Ga je liever voor een tweedehands scooter dan kun je daarvoor ook bij ons terecht. Je kunt bij ons al een tweedehands scooter kopen vanaf 500,- euro inclusief onderhoudsbeurt en 3 maanden garantie. Thuisbezorgen kan ook. Voor bezorgen in Leiden rekenen wij slechts 49,95.

Scooter kapot? Wij repareren hem!

Ook in Leiden kunnen we jouw scooter ophalen voor reparatie. De transport heen en terug regelen we voor je. Ook als je scooter geen problemen vertoont maar een onderhoudsbeurt nodig heeft dan kunnen wij hem halen en brengen. Vragen? Bel gerust!