Scooter kopen Groningen

Wil je een scooter kopen in Groningen of in de omgeving, dan ben je bij Fast en Furious scooters aan het juiste adres! Je vindt ons aan de Suikerlaan 30a in Groningen. Online kun je eenvoudig je scooter kopen en thuis laten afleveren. Ophalen in de winkel kan natuurlijk ook!

 • Betaalmogelijkheden voor een brommer of scooter

  Brommer of scooter kopen in Groningen

  Ons assortiment aan brommers en scooters is reuze! Online vind je alle modellen. Bij ons kun je een scooter kopen vanuit Groningen e.o. van bekende merken zoals SYM, Kymco, of Peugeot, en minder bekende merken zoals AGM, BTC en IVA. De minder bekende merken zijn prijstechnisch nog voordeliger. Ons assortiment is opgebouwd uit goede en betrouwbare scooters. Zo kun je toch een goedkope scooter kopen waarop je kunt vertrouwen.

  Naast de normale modellen met 2 wielen (tweewielers) hebben wij ook scooters met 3 wielen (driewielers). Deze modellen hebben 2 voorwielen en daardoor zien ze er heel bijzonder uit. De rijeigenschappen zijn uitmuntend, en we hebben ze zelfs met elektromotor!

  Groningen en omgeving, allemaal vlakbij, kom gerust langs!

  Woon je in Groningen, of in een van de omliggende plaatsen zoals Haren, Zuidlaren, Hoogezand, Slochteren, Siddeburen, Zuidbroek, Bedum, Loppersum, Winsum, Eenrum, Leens, Aduard, Zuidhorn, Grijpskerk, Leek, Roden, dan nodigen we je graag uit om eens bij ons langs te komen in onze scooterwinkel in Groningen. Vanaf Haren is het een ritje van slechts 12 minuten met de auto. Vanaf Siddeburen doe je er 28 minuten over, en vanaf Zuidlaren slechts 20 minuten. Ook vanuit Hoogezand, Zuidbroek, Loppersum, Eenrum ben je in minder dan 25 minuten ter plaatse!

  scooter kopen groningen

  Brommer/scooter kopen? Betalen kan op verschillende manieren

  Met ons kun je alle kanten op als het om een brommer of scooter kopen en betalen gaat. Naast de enorme keuze aan modellen (en custom modellen), kun je bij ons ook op verschillende manieren betalen. Je kunt direct afrekenen met de Pin in de scooterwinkel, en online kun je gebruik maken van IDeal. Naast IDeal kun je ook in 3 termijnen betalen zonder rente, en een scooter leasen (kopen op afbetaling).

  Betaal IN3 termijnen

  Een brommer of scooter betalen in 3 termijnen kan met de betaaloptie IN3. Nadat je de bromfiets of scooter gekozen hebt, kies je voor de betaaloptie die het beste bij je past. Met IN3 betaal je nu een deel, binnen dertig dagen een deel, en binnen zestig dagen een deel. Gespreid betalen zonder rente!

  Brommer of scooter leasen in Groningen

  Een brommer of scooter leasen in Groningen of omliggende plaats is ook mogelijk. Kopen op afbetaling (leasen) kan al vanaf een paar tientjes per maand. Je kunt de tweewieler of driewieler helemaal aankleden met opties en hem vervolgens in termijnen betalen. Geen spaargeld nodig en direct genieten. Ook accessoires zoals een goede helm of slot kun je daarin meenemen. Een vaste prijs per maand dus.

 • De meest populaire scooters

  De meest populaire scooters rond Groningen

  De gemeente Groningen alleen al telt ruim 220.000 inwoners. Dat je veel brommers en scooters op straat ziet is dan natuurlijk niet zo vreemd. Een scooter is een snel en doeltreffend vervoermiddel welke lage gebruikskosten kent.

  De meest populaire scooters rond Groningen zijn wel de Vespa’s, de Riva’s, en de Piaggio Zip’s, en dit is niet zonder reden. Deze scooters hebben allemaal zo hun eigen sterke punten, en die lees je hieronder.

  Vespa (Primavera en Sprint)

  De meest bekende scooter in zowel snorscooter als bromscooter is wel de Vespa Primavera en Vespa Sprint. Dit model retro scooter kent iedereen wel en van de naam Vespa heeft iedereen wel gehoord. Vespa is een van de oudste merken die we kennen en het merk levert dan ook topkwaliteit. Geen plastic kappen maar een metalen geheel, net als een auto. Bij ons kun je ook een custom Vespa scooter kopen die je zelf helemaal samen kunt stellen, ook vanuit je luie stoel in Groningen!

  Piaggio Zip

  De Piaggio Zip is zeer populair vanwege zijn enorm goede prijs/kwaliteitverhouding. De Zip rijdt verrassend lekker, en is een echte alleskunner. Ook voor lange afstanden is hij zeer goed geschikt. Het leuke aan de Piaggio Zip is dat dit model leverbaar is met zeer veel verschillende opties. Ook de Piaggio Zip en de Piaggio Zip SP kun je helemaal zelf samenstellen waarbij je dus zelf de looks bepaalt. Een custom Piaggio Zip kopen kan bij ons!

  De Riva scooter

  De Riva scooter is ook een retro scooter, net als de Vespa, en lijkt er bovendien erg veel op. De Riva scooter is een echte prijsvechter. Prachtig om te zien, van goede kwaliteit, en zeker ook goedkoop voor wat je krijgt. Net als de Vespa en de Piaggio Zip is de Riva ook helemaal aan te kleden met opties. Wil je LED verlichting, een USB aansluiting, een valbeugelset, of iets anders? Bij dit model is dat ook allemaal mogelijk net als bij de Zip en de Vespa!

 • Elektrische scooter kopen

  Elektrische scooter kopen in de buurt van Groningen

  Wil je een elektrische scooter kopen in de buurt van Groningen dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je gaat geen andere scooterwinkel vinden met meer keuze aan elektrische scooters! Bij ons kun je een elektrische scooter kopen met 2 wielen en met 3 wielen. Ook op het gebied van accu-keuze en rijbereik (actieradius) hebben wij veel mogelijkheden. Je kunt uit vele merken en modellen kiezen. Bij ons kun je niet alleen een elektrische retro scooter kopen, maar ook een sportmodel, of een elektrische schakelbrommer. Kijk maar eens rond in onze webshop en laat je verrassen. Alle modellen kun je bovendien leasen, dus kopen op afbetaling.

  Een elektrische scooter heeft veel voordelen. Het rijden is goedkoop, en het onderhoud is nog goedkoper. Bovendien behoren eventuele startproblemen echt tot het verleden. Een schoner vervoermiddel is er niet.

 • Scooter reparatie, onderhoud, en tuning

  Scooter reparatie Groningen

  Is je bromfiets of scooter kapot? Wil je jouw brommer of scooter in Groningen of omgeving laten repareren? Kom dan gerust langs aan de Suikerstraat in Groningen. Vanaf Roden, Aduard, Grijpskerk, Leek, Slochteren, of Winsum ben je er zo. Moet je kapotte scooter opgehaald worden voor reparatie, dan kan dat geregeld worden. Via onze website kun je een reparatie aanvraag indienen. Bellen met de winkel kan natuurlijk ook. De gegevens staan onderaan bij scooterwinkels.

  Om te voorkomen dat je scooter of brommer kapot gaat, is het verstandig om hem een onderhoudsbeurt te geven. Ook voor het onderhoud in Groningen of omgeving kun je bij ons terecht. Je kunt ook gebruik maken van onze haal en brengservice, zowel binnen Groningen als daarbuiten.

  Scooter laten opvoeren? Ook dat kunnen wij! Op onze website kun je tevens een nieuwe scooter kopen en hem meteen laten opvoeren. De snelheid kun je vooraf dan precies bepalen, zowel bij de snorscooter als bij de bromscooter. Opvoeren heeft geen invloed op de garantie.

 • Overige Scooterwinkels