Scooter kopen Groningen

De gemeente Groningen telt ruim 200.000 inwoners. Dat je veel brommers en scooters op straat ziet is dan natuurlijk niet zo vreemd. Een scooter is een snel en doeltreffend vervoersmiddel welke lage gebruikskosten kent. De scooter van tegenwoordig heeft een zeer laag brandstofverbruik en is daarmee een van de zuinigste gemotoriseerde vervoersmiddelen. Wil je ook snel van A naar B dan kun je zeker een scooter kopen.

 

Fast&Furious heeft een zeer groot assortiment in zowel nieuw als tweedehands scooters. Betalen in termijnen, verzekeren en thuis laten bezorgen in Groningen of omgeving is bij ons ook mogelijk!

Bijzonder veel pret voor ieder budget

Bij Fast en Furious kun je altijd een scooter kopen, ook al heb je een klein budget. Onze nieuwe scooters beginnen vanaf 700,- euro. Alle denkbare merken verkopen wij.

Het kan ook zijn dat je liever een 2de hands scooter koopt. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Onze tweedehands scooters boven de 500,- euro worden namelijk geleverd met 3 maanden garantie en een onderhoudsbeurt. Zo heb je voorlopig geen omkijken.

 

Scooters leasen

Je kunt er ook voor kiezen om een scooter te leasen. Dit kan zowel bij tweedehands scooters al bij nieuwe. Het voordeel van leasen is dat je de scooter koopt en in termijnen betaald. De scooter is dan meteen van jou. De looptijd bepaal je zelf. Je hebt keuze uit 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de looptijd, hoe minder je per maand betaald. Een 2de hands scooter van 500,- euro kost bij ons bijvoorbeeld 10,- euro per maand. Ook accessoires kun je in termijnen betalen indien je dit combineert met de aankoop van een scooter. Je hoeft dus niet extra geld ter beschikking te stellen voor een goede helm of slot.

Het voordeel van een scooter kopen op afbetaling is dat je ook een betere kwaliteit scooter kunt kopen omdat de maandbedragen laag blijven. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor Vespa, Yamaha, Kymco, Peugeot, Piaggio, Sym en noem maar op.

 

Scooterservice

Onze scooterservice reikt ook tot aan Groningen. Wij kunnen namelijk zonder problemen de scooter bij je komen ophalen voor reparatie. Heeft je scooter onderhoud nodig dan kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen.

 

Hulp en contact

Wij staan 7 dagen per week ter beschikking om al jouw vragen te beantwoorden. Dit kan zowel per mail als per telefoon. Onze klantenservice kun je dus ook in het weekend bereiken!

 

Meer dan alleen scooters

Je kunt niet alleen een scooter kopen maar ook accessoires zoals een helm, slot, handschoenen en upgrades. Heb je een scooterverzekering nodig dan kunnen wij dat ook voor je regelen. Heb je geen zin om de scooter op te komen halen dan bezorgen wij hem gewoon bij je thuis.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: