Scooter kopen Zaandam

Scooter kopen en woon je in Zaandam? Shop dan bij ons! Wij hebben de laagste prijzen en het grootste assortiment. Bovendien kun je ervoor kiezen om je scooter thuis te laten bezorgen en kun je betalen in termijnen!

Service in Zaandam en omgeving

Scooter kopen in de buurt van Zaandam? Dan kun je bij meerdere vestigingen terecht! Je scooter kun je eenvoudig online bestellen en bij jou in de buurt afhalen. In Alkmaar, Alphen aan den Rijn en Maarsen hebben wij onder andere een vestiging zitten. Alkmaar is 27km uit de buurt van Zaandam en het dichtste bij. Daarna komt Alphen aan den Rijn welke onze hoofdvestiging is. Deze is 51km van Zaandam verwijderd. Tot slot komt Maarssen welke op 61km afstand ligt. Bij onze servicepunten kun je terecht voor het afhalen van je nieuwe scooter en het onderhoud. Alleen op onze hoofdvestiging kun je terecht voor nagenoeg alle modellen. Ook kun je daar de proefritten maken. Andere vestigingen hebben vaak niet alle modellen staan, dus wanneer je op zoek bent naar een specifiek model, neem dan even contact met ons op.

Fast en Furious scooter is ook ‘the place to be’ wanneer je in de omgeving van Zaandam woont zoals Amsterdam, Oostzaan, Den ilp, Ilpendam, Zaandijk, Wormerveer, Assendelft, Westzaan, Wijdewormer of Westpoort.

 

Scooter is snel en efficiënt

Een scooter is een snel en efficiënt vervoermiddel. Zeker in het centrum van Zaandam ben je een stuk vlugger met de scooter. Ook ben je met een brommer of scooter minder tijd kwijt om exact op de locatie te komen waar je moet zijn. Je scooter kun je namelijk altijd heel dichtbij parkeren. In tegenstelling tot de auto hoef je ook geen parkeerkaartje te kopen voor deze tweewieler. Ook is een brommer of scooter vrij van wegenbelasting waarmee je vaste lasten beduidend lager zijn dan die van een auto. De hoogte van een bromfietsverzekering hangt vooral af van je leeftijd en begint vanaf enkele euro’s per maand.

 

Laag brandstofverbruik

Een brommer of scooter is een erg zuinig vervoermiddel. Ga je een 2-takt scooter kopen dan kun je rekenen op een brandstofverbruik van 1 op 20. Ga je een 4-takt scooter kopen dan kom je op een verbruik van 1 op 40. Met één liter benzine kun je dus 40 kilometer rijden! Er zijn ook 4-takt injectie scooters zoals de Honda Vision, Piaggio Liberty S, Kymco New Sento en de Yamaha Aerox. De meeste injectie scooters halen een verbruik van 1 op 55 tot 1 op 60! Bovendien start een injectie scooter sneller en zijn de prestaties nog beter.

Kies jouw model

Voor elke smaak kun je wel een scooter kopen, of je nu houdt van sportief of van retro. Op onze website kun je gebruik maken van een handige advies tool. Hiermee beantwoord je een aantal vragen waarna de ideale scooter naar voren komt.

Wil je een retro scooter, kijk dan eens naar een Vespa Sprint, Vespa Primavera, Sym Fiddle, Peugeot Django, Kymco Like of een Vespa kloon zoals de Riva Sport S, de Turbho RL-50 of de Vespelini. Ook de merken IVA en Killerbee maken klonen van de Vespa scooter.

Heb je liever een sportieve scooter, dan kun je eens een kijkje nemen bij de Kymco Super 8, Peugeot Speedfight, Aprilia SR, Gilera Runner, Sym Jet, Honda NSC50R en Yamaha Aerox.

Het kan ook zijn dat je een neutrale scooter mooier vind. Kijk dan eens voor een Piaggio Zip, Sym Symphony, Kymco Vitality, Piaggio Fly of Peugeot Kisbee.

Scooter kopen

Woon je in Zaandam of in de omgeving dan moet je zeker bij ons je scooter kopen. Wij hebben namelijk de laagste prijs en bovendien kun je kiezen om je scooter zelf op te halen bij een servicepunt bij jou in de buurt, of dat je hem eenvoudig laat thuisbezorgen voor slechts 49,95 euro. Kopen op afbetaling is ook geen enkel probleem. Dit kan al vanaf 16,- euro per maand inclusief een helm of slot!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: