Je scooter kopen in Rotterdam

Omdat het in Rotterdam steeds drukker wordt op straat is een scooter vaak de fijnste manier om snel op je bestemming aan te komen. Daarom hebben wij bij Fast & Furious altijd de scooter die het beste bij jou past. Wij nodigen je uit om vandaag nog langs te komen zodat je op de door jou uitgekozen scooter een testrit kunt maken.  

De showroom

Onze showroom is in Alphen aan den Rijn gevestigd aan de Rijnhavenkade 8, en je kunt hier makkelijk met de auto en het openbaar vervoer komen. Vanuit Rotterdam ben je met de auto al in iets meer dan 30 minuten voor onze deur! Omdat de meeste scooters al binnen ongeveer één week leverbaar zijn, weet je zeker dat je nooit lang hoeft te wachten tot je van jouw scooter kunt genieten. Vanzelfsprekend hebben wij bijna alle populaire scooters op vooraad. Als je je keuze gemaakt hebt kan je ook in onze showroom meteen de tenaamstelling en de verzekering regelen. Uiteraard zullen wij je hier, indien gewenst, altijd mee helpen en een passend advies geven.

 

Welke scooter past het beste bij mij?scooter-kopen-rotterdam

Omdat er enorm veel keuze is in de verschillende scooters, ben je bij ons aan het juiste adres voor een passend advies. Het kan zijn dat je de retro modellen van onder andere Vespa erg leuk vind. Of misschien wordt je liever gezien op een sportieve Yamaha Aerox? Je kunt zelfs kiezen voor een flitsende schakelbrommer zoals een Yamaha TZR 50. Omdat iedereen andere wensen heeft is er voor ieder wat wils. Bij ons kun je ook terecht voor goedkope scooters. Leg je voornamelijk korte afstanden af en moet de scooter van jouw keuze vooral snel optrekken en wendbaar zijn, of rijdt je juist veel lange afstanden? Ga je voor een snorscooter, of juist voor een bromscooter, en wat zijn de verschillen? Bij ons kun je op al deze vragen antwoord krijgen door middel van een eerlijke vrijblijvende duidelijke uitleg.  

 

Direct een scooter kopen of leasen

Omdat het aankoopbedrag van een scooter vaak te hoog is om in één keer te betalen bieden wij ook de mogelijkheid aan om een scooter te leasen. Dit heeft als voordeel dat je jouw scooter maandelijks kunt afbetalen, maar toch meteen kunt genieten van alle voordelen van een scooter in Rotterdam. Het leasen van een scooter is al mogelijk vanaf €19,- per maand. Natuurlijk is het ook mogelijk om de accessoires die je wilt hebben, zoals een helm, en een slot, in dit lease contract op te nemen.  

 

Accessoires voor jouw scooterscooter-rotterdam

Als je een nieuwe scooter hebt gekocht of hebt geleased bij Fast & Furious wil je deze natuurlijk ook op slot kunnen zetten. Hiervoor heb je een goed slot nodig, maar ook hierin is veel keuze. Omdat er verschillende soorten en maten zijn, kan je ook hiervoor bij ons terecht voor een passend advies. Daarnaast heb je als je voor een bromscooter gekozen hebt, ook een helm nodig. Gelukkig zijn bij Fast & Furious al helmen verkrijgbaar vanaf €49,95! Naast een helm en een slot hebben wij ook een compleet assortiment van scooter kleding, zoals broeken, handschoenen, jassen en overalls, maar ook bijvoorbeeld crossbrillen. Zelfs voor een waterproof telefoonhoes zit je bij ons aan het juiste adres!  

 

Jouw scooter zonder zorgen thuis laten bezorgen in Rotterdam

Heb je geen tijd om bij ons in de showroom langs te komen, maar laat je veel liever jouw scooter thuis bezorgen in Rotterdam? Wij komen hem tot aan de deur brengen! Voor maar €49,95 is het al mogelijk om jouw scooter in Rotterdam thuis te laten bezorgen. Natuurlijk zijn alle scooters tijdens dit transport verzekerd zodat eventuele schade altijd gedekt wordt. Het voordeel als wij de scooter thuis komen bezorgen is natuurlijk dat nadat het papierwerk geregeld is, je meteen kunt weg rijden! De meeste scooters kunnen al geleverd worden binnen één of twee weken, afhankelijk van het model. Als je zeker wilt weten wanneer je jouw scooter thuis kunt verwachten, neem dan meteen even contact met ons op.  

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: