Scooter kopen Almere

Almere is een stad welke zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld heeft. Tegenwoordig zie je steeds meer fietsen en brommers door de stad heen rijden en dat is niet zo gek. Je verplaatst je namelijk veel sneller op een gemotoriseerde tweewieler. Almere is allang al geen kleine stad meer en breidt zich nog continu uit. Om snel naar het centrum te komen, of je door Almere te verplaatsen, kun je het beste een scooter kopen.

HARDERWIJK

Fokko kortlanglaan 227, 3845 LC* 0900 3278387 optie 3 keuze 1

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Dinsdag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Woensdag - Gesloten
  • Donderdag - 9:00 - 18:00 (tussen 12:00 13-00 gesloten ivm met pauze)
  • Vrijdag - 9:00 - 21:00 (tussen 12:00 13-00 en 18:00 - 19:00 gesloten ivm met pauze)
  • Zaterdag - 9:00 - 16:00

*Prijzen in de showroom van het afhaal / service punt Harderwijk zijn de verkoopadvies prijzen en niet de aanbiedings prijzen van de webshop

Waarom een scooter kopen

Een scooter is een ideaal en snel vervoersmiddel. Je wordt niet moe en ervaart de maximale vrijheid. Ook met een lichamelijke beperking of slechte conditie is een scooter een ware uitkomst. Het is goedkoper dan een motor of auto en bovendien betaal je geen wegenbelasting. Je stapt bij jouw thuis op en stapt pas af op de plek waar je wezen moet. De scooter van tegenwoordig is erg zuinig wat het brandstof verbruik betreft. Met 1 liter benzine kun je namelijk 40 kilometer rijden. 1 liter benzine kost ongeveer 1,40 euro, afhankelijk van de pomp waar je tankt. Je kunt gewoon autobenzine (euro 95) tanken dus kunt bij elk tankstation terecht.

Waarom Fast en Furious

Waarom zou je bij Fast en Furious een scooter kopen? Dat is heel eenvoudig. Wij bezorgen de scooter namelijk bij jouw thuis in Almere voor slechts 49,95 euro! Wij hebben de laagste internetprijs en ook voor reparatie en onderhoud kun je bij ons gewoon terecht. Wij kunnen namelijk ook je scooter komen ophalen in Almere wanneer je service nodig hebt.

Scooter kopen op afbetaling kan ook

Bij Fast en Furious hoef je niet te beschikken over het gehele aankoopbedrag. Bij ons kun je namelijk ook een scooter kopen op afbetaling. Al vanaf 15,00 euro per maand kun jij een gloednieuwe scooter rijden. Wij hebben alle merken en alle modellen, of het nu gaat om een originele Vespa of een Vespa kloon, wij hebben het. Ook hebben wij een ruim assortiment aan 2de hands scooters waarmee je een hoop geld kunt besparen. Al onze tweedehands scooters boven de 500,- euro worden geleverd met garantie en een onderhoudsbeurt! Genoeg redenen dus om een scooter te kopen bij Fast en Furious.

Fast en Furious is tevens merkdealer van o.a. Aprilia, Kymco, Piaggio, Gilera, Honda, Sym, Peugeot, Yamaha, IVA en verkoopt tevens ook Quads en schakelbrommers!

Langskomen in onze showroom

Uiteraard kun je ook bij ons langskomen in Alphen a/d Rijn om een kijkje te nemen in onze showroom. Vanuit Almere is dat een uurtje. Daar hebben wij alle brommers en scooters opgesteld en kun je bovendien een proefrit maken. Met de auto en de trein duurt de reis ongeveer een uurtje. Zeker de moeite waard wanneer je liever de scooter eerst eens in het echt wil zien en wil uittesten voordat je een scooter gaat kopen. Wij nemen alle tijd voor je, of je nu uit Almere komt, of uit een ander gedeelte van Nederland.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: