Scooter kopen Assen

Een brommer of scooter kopen in Assen, of in de nabije omgeving? Bij ons kun je ieder model scooter kopen die er bestaat! Wij leveren hem rijklaar bij je thuis af in Assen of omliggende plaats. Afhalen in onze winkel kan natuurlijk ook. Bekijk ons complete aanbod aan tweewielers en driewielers hier op de website!

 • Betaalopties voor je brommer of scooter

  Brommer / scooter kopen in Assen

  Wij hebben een enorm assortiment aan brommers en scooters. Vanuit Assen en omliggende plaatsen kun je heel gemakkelijk online een scooter kopen. Wij hebben brommers en scooters met zowel 2 wielen (tweewielers) als 3 wielen (driewielers).

  Naast bekende merken zoals Kymco, Peugeot, SYM, Vespa, en Piaggio, kun je ook minder bekende brommers en scooters kopen waaronder die van IVA, BTC, AGM, en Nipponia. Ook met een klein budget kun je eenvoudig bij ons slagen. Wij hebben namelijk ook goedkope scooters in het assortiment zitten.

  Kom gerust bij ons langs in Assen, het is vlakbij

  Woon je in Assen, of in de nabije omgeving zoals Smilde, Hooghalen, Grolloo, Nooitgedacht, Rolde, Gieten, Eext, Anloo, Ubbena, Veenhuizen, Appelscha, dan ben je in no-time bij onze scooterwinkel in Assen. Daar kun je verschillende modellen bekijken en uitproberen.

  Vanuit Smilde ben je bij onze scooterwinkel in Assen in slechts 14 minuten. Vanuit Veenhuizen kost het je 17 minuten, en vanuit Appelscha 23 minuten. Vanuit de plaatsen Ubbena, Anloo, Eext, of Gieten, ben je ook binnen 20 minuten bij onze brommer-scooter winkel. Uiteraard kun je ons complete aanbod ook online bekijken en direct bestellen.

  scooter kopen assen

  Betalen van je scooter of brommer kan op meerdere manieren

  Of je nu in Assen woont, in Rolde, of in Hooghalen, een brommer of scooter betalen kan altijd op meerdere manieren. Bij ons kun je kiezen voor:

  • Pinnen in de winkel
  • Met IDeal betalen online
  • In 3 termijnen betalen met IN3 (zonder rente)
  • En leasen (kopen op afbetaling)

  In de scooterwebshop kun je o.a. betalen met IDeal, en dat is erg gemakkelijk. Zo kun je eenvoudig online betalen via je eigen bank.

  Betaal je vervoermiddel in 3 termijnen zonder rente met IN3

  Kies je voor een scooter betalen met IN3 dan kun je het aankoopbedrag opdelen in 3 gelijke stukken. Het eerste stukje betaal je tijdens het afrekenen (bestellen) van je tweewieler of driewieler. De overige 2 stukjes betaal je binnen 30- en 60 dagen.

  Een scooter leasen is nog makkelijker

  Een scooter leasen in Assen of omliggende plaats behoort ook tot de opties, en ook dit kun je online via onze scootersite regelen! Leasen is kopen op afbetaling en dat betekent dat je maandelijks voor je scooter of brommer betaald. Zo kun je al voor 20 euro per maand een nieuwe scooter rijden! Leasen biedt je het voordeel dat je niet vooraf hoeft te sparen. Er is dus geen spaargeld nodig voor het leasen van een scooter!

  Je hoeft je deur niet uit als je in Assen woont of in Anloo of Gieten, want een scooter kopen kan gewoon via internet in onze online scooterwinkel. Naar onze scooterwinkel in Assen toekomen is natuurlijk ook mogelijk.

 • Meest populaire scooters van 2021

  Meest populaire scooters

  In Assen en omliggende plaatsen zijn er een aantal scooters erg populair, en dat zijn de Vespa Sprint, Vespa Primavera, Piaggio Zip, en de Riva.

  Er zijn verschillende redenen waarom deze scooters in bromscooter- en snorscooter varianten zo populair zijn, en dat vertellen we je hieronder.

  Vespa Primavera & Vespa Sprint

  Iedereen kent wel de Vespa Primavera en de Vespa Sprint, en dat is niet zonder reden. De Vespa scooter staat namelijk bekend om haar fantastische retro design die door vele andere scooter fabrikanten gekopieerd wordt. Daarnaast is de kwaliteit ook van hoog niveau. Zo is de beplating bij een Vespa niet van kunststof, zoals bij andere scooters, maar van metaal net als bij een auto. De techniek is vooruitstrevend en de wegligging fenomenaal. Kortom kun je geen betere scooter kopen dan een Vespa. Een Vespa kopen vanuit Assen kan ook gewoon online!

  Piaggio Zip / Piaggio Zip SP

  Zowel de Piaggio Zip als de Piaggio Zip SP zijn ook enorm populaire scooters. Om te beginnen wordt de Zip gemaakt door Piaggio, welke tegelijkertijd de fabrikant is van de Vespa. De kwaliteit van de Piaggio Zip scooters is bijzonder goed ondanks dat ze een lage prijs hebben. Veel scooter voor weinig geld. De prijs/kwaliteitverhouding ligt daarom bijzonder gunstig.

  De Zip SP is de sportieve versie van de normale Zip, waarbij vooral de voorkant onder handen is genomen. In de basis zijn ze dus hetzelfde. Veel mensen gaan een Piaggio Zip kopen om er grotere afstanden mee af te leggen, bijvoorbeeld voor het woon/werk verkeer. De Zip scooter leent zich daar uitstekend voor, ondanks dat het meer een stadsscooter is van origine. Ook de Piaggio Zip zie je veel in Assen rondrijden. De scooter is tevens met zeer veel opties aan te kleden, en dat maakt hem nog populairder.

  Riva scooter

  De Riva scooter lijkt veel op een Vespa, en dat is een van de redenen waarom mensen de Riva scooter kopen. Daarnaast is de prijs zeer gunstig. Het is een goedkope scooter met een zeer fraai uiterlijk, en toch van zeer behoorlijke kwaliteit. Net als een Vespa en een Zip scooter, kun je een Riva scooter ook helemaal aankleden met opties. Zelfs speciale Xenon verlichting, en weglopende LED knipperlichten behoren tot het optiepakket! Een absolute aanrader dus.

 • Een elektrische scooter kopen

  Elektrische scooter kopen in Assen

  In Assen en omliggende plaatsen kun je heel eenvoudig een elektrische scooter kopen. In de winkel in Assen en op de website vind je verschillende elektrische scooters terug. Deze escooters hebben geen brandstoftank maar een accu welke zorgt voor de energievoorziening. Elektrische scooters rijden goedkoper, en zijn in de meeste gevallen ook niet duurder dan een normale scooter. Bovendien kun je flink besparen op de onderhoudskosten. Dat maakt de e-scooter nog interessanter.

  Escooters kun je in ieder design kopen, van retro scooter tot aan sportscooter. Er zijn zelfs schakelbrommer modellen die geheel elektrisch zijn. Kijk maar eens rond in onze online scooterwinkel!

  Een elektrische scooter heeft geen uitstoot aan schadelijke uitlaatgassen, en daarmee maken we Assen weer een stukje schoner.

 • Scooter onderhoud, reparatie, en tuning

  Onderhoud en reparatie voor je scooter in Assen

  Heeft je brommer of scooter onderhoud nodig, of is er iets kapot wat gerepareerd moet worden? In Assen kun je terecht voor scooter onderhoud, reparatie, en zelfs scooter tuning.

  Haal & breng service

  Een kapotte scooter waar reparatie voor nodig is, breng je niet altijd even gemakkelijk langs in de scooterwinkel in Assen. Zeker niet wanneer je buiten Assen woont, bijvoorbeeld in Smilde, Hooghalen, Grolloo, Nooitgedacht, Rolde, Gieten, Eext, Anloo, Ubbena, Veenhuizen, of Appelscha. In dat geval kun je ook gebruik maken van onze haal & breng service. Wij halen je kapotte brommer of scooter op, repareren hem, en brengen hem weer terug! Op onze website kun je tweewielers en driewielers aanmelden voor reparatie.

 • Overige Scooterwinkels