Scooter kopen Helmond

Woon je in de omgeving van Helmond en wil je een scooter kopen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk de grootste en voordeligste scooterwinkel van Nederland! Bovendien kun je bij ons een scooter kopen op afbetaling. Zo rijdt je al een gloednieuwe scooter vanaf 19,- euro per maand!

Servicelocatie Helmond

Ook in Helmond (Noord-Brabant) hebben wij een servicelocatie zitten waar je jouw bestelde scooter kunt afhalen of terecht kunt voor reparatie en onderhoud. De showroom in Helmond telt niet een heel groot aantal scooters, daarom is het verstandig om vooraf met ons contact op te nemen wanneer je een specifiek model wilt bekijken. In onze hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn hebben wij wel een groot aantal modellen uitgestald. Hierbij moet je denken aan zo’n 75 modellen. Wil je een proefrit maken dan heb je hier volop keuze.

Woon je in de omgeving van Helmond zoals bijvoorbeeld Eindhoven, Gemert, Deurne, Aarle-Rixtel, Vlierden, Bakel, Ommel, Lierop, Mierlo of Nuenen, dan ben je zo bij onze servicelocatie in Helmond.

Nieuw en tweedehands scooters

Bij Fast en Furious kun je zowel een nieuwe als tweedehands scooter kopen. Het voordeel van 2dehands is dat minder betaalt voor je scooter en alsnog kunt profiteren van 3 maanden garantie en een gratis onderhoudsbeurt. De voorwaarde hierbij is wel dat de scooter minimaal 500,- euro kost.

Verschillende scooter modellen

Tegenwoordig zijn er heel veel verschillende scootermodellen. Deze kunnen we in 4 groepen verdelen, namelijk normaal, zakelijk, sportief en retro. Hieronder tref je een aantal hotsellers uit elke categorie:

Zakelijke scooters

Kymco New Dink, Kymco G-Dink en Peugeot Citystar.

Sportieve scooters

Kymco Super 8, Peugeot Speedfight, Gilera Runner, Aprilia SR, Honda NSC50R, Sym Jet, Yamaha Jog en Yamaha Aerox.

Retro scooters

Kymco Sento, Kymco Like, Vespa Primavera, Vespa Sprint, IVA Ibiza, Riva Sport S, Peugeot Django, Sym Allo, Sym Fiddle 3 en Turbho RG-50.

Type motorblok

Ook de motorblokken zijn in 3 categorieën te verdelen. Je hebt keuze uit 2-takt, 4-takt en 4-takt met injectie.

Kenmerken 2-takt

Het motorblok beschikt over veel vermogen is eenvoudig op te voeren. Je moet om de x-aantal tankbeurten zelf 2-takt olie bijvullen. Het motorblok is niet onderhoudsgevoelig.

Kenmerken 4-takt

De 4-takt technologie is moderner dan die van de 2-takt. Zelf 2-takt olie bijvullen is niet meer nodig. Het motorblok is tot 2x zuiniger dan een 2-takt motorblok. Een 4-takt motorblok heeft wel iets meer onderhoud nodig.

Kenmerken 4-takt met injectie

Luxere scooters beschikken over een 4-takt motorblok met injectie. Hierbij wordt de brandstof rechtstreeks geïnjecteerd in de cilinder zonder tussenkomst van een carburateur. Hierdoor is het motorblok tot 3x zuiniger en beschik je over meer vermogen dan de normale 4-takt. Ook start het motorblok vele malen sneller omdat de brandstof rechtstreeks wordt ingespoten.

Scooter kopen in Helmond

Woon je in of in de omgeving van Helmond dan kun je eenvoudig bij Fast en Furious een nieuwe of 2dehands scooter kopen. Nieuwe scooters beginnen vanaf zo’n 700,- euro. Zowel 2dehands scooters als nieuwe scooters kun je bij ons kopen op afbetaling. Je betaalt een vast laag maandbedrag en kunt meteen genieten van je scooter. Het voordeel van kopen op afbetaling is dat je toch een nieuwe scooter kunt kopen zonder direct te beschikken over het gehele aankoopbedrag.

Nieuwe scooters kun je tevens voorzien van extra opties en accessoires. Ook deze kun je eenvoudig in de scooterlease onderbrengen. Zo kun je jouw eigen scooter customizen en uniek maken.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: