Scooter kopen Gouda

In de middeleeuwen was Gouda goed bereikbaar met paard en wagen. Nu domineert de scooter het straatbeeld. Vanwege de verkeersdrukte ben je met de scooter namelijk een stuk sneller op je locatie. Een scooter kopen heeft meerdere voordelen. Zo hoef je geen parkeergeld te betalen, kom je snel van A naar B en kun je bovendien overal op de stoep en voor de deur parkeren!

Kom naar Fast en Furious

Een scooter kopen? Kom dan naar Fast en Furious in Alphen a/d Rijn. Je bent voordeliger uit en profiteert van alle voordelen die wij te bieden hebben. De scooter in het echt zien en een proefrit maken? Kom dan langs. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je en adviseren je graag. Met de auto doe je er ongeveer 30 minuten over en met de trein 45. Uiteraard kun je jouw scooter ook bestellen via onze online webshop. Thuis laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheden. Bezorgen in Gouda kost slechts 49,95.

 

Ons assortiment

fast-furious-scooters-vanaf-goudaWij hebben een zeer breed assortiment en hebben alle scooters die er zijn. Of je nu op zoek bent naar een sportieve scooter of juist een retro scooter, wij hebben het. Voor elk budget hebben wij een scooter. Wij hebben zelfs meer dan 15 scooters in het assortiment die minder dan 1000,- euro kosten. Zoek je een voordeelscooter, kijk dan bij de merken Turbho, Killerbee en IVA. Ook wanneer je een Vespa kloon zoekt kun je bij deze merken terecht. Vespa is een van de meest popualire retro scooters van dit moment. Heb je iets meer te besteden, kijk dan eens bij Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Aprillia, Kymco en Yamaha. Zeker wanneer je een scooter zoekt voor dagelijks gebruik zijn deze merken zeker aan te bevelen.

 

Scooter kopen en in termijnen betalen

Je leest het goed, bij Fast en Furious kun je ook een scooter kopen en betalen in termijnen. Voor slechts 16,- euro per maand heb je al een nieuwe scooter voor de deur staan. Ook accessoires en opties kun je kopen op afbetaling wanneer je dit combineert met de aanschaf van een scooter. Door een scooter te leasen (kopen op afbetaling) kun je een betere kwaliteit scooter kopen zonder dat het je maandelijks veel meer geld kost.

 

Waarom Fast en Furious

Waarom een scooter kopen bij Fast en Furious? Wij zitten vlak in de buurt van Gouda en hebben een reusachtig assortiment. Welke scooter je ook zoekt, wij hebben hem! Wij hanteren de laagste prijzen, de beste service en wij brengen de scooter ook bij je thuis! Kopen op afbetaling is ook mogelijk. Ook voor tweedehands scooters ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk al een tweedehands scooter kopen vanaf 500,- euro inclusief garantie (3 maanden) en een onderhoudsbeurt. Een 2de hands scooter kopen op afbetaling kan ook! Een scooter van 500,- euro kost slechts 10,- euro per maand. Scooter verzekering nodig? Wij regelen het voor je! Ook met een scooter verzekering ben je bij ons voordelig uit.

Scooter reparatie Gouda

Woon je in Gouda en is je scooter stuk? Wij halen hem op, repareren hem voor je en brengen hem weer terug. Ook voor herstelling en onderhoud kun je bij Fast & Furious scooters terecht.