Scooter kopen Gouda

In de middeleeuwen was Gouda goed bereikbaar met paard en wagen. Nu domineert de scooter het straatbeeld. Van de toenemende verkeersdrukte heb je met een scooter veel minder last. Met de scooter ben je namelijk een stuk sneller op je locatie. Een scooter kopen heeft meerdere voordelen. Zo hoef je geen parkeergeld te betalen, kom je snel van A naar B en kun je bovendien overal op de stoep en voor de deur parkeren! Ook is de scooter een goedkoop vervoermiddel waarbij de elektrische scooters nog meer voordeel bieden. Deze rijden namelijk nog goedkoper.
 • Benzine of Elektrische scooters

  Een elektrische scooter kopen

  fast furiousscooters vanaf gouda een scooter kopenIn de omgeving van Gouda kun je gemakkelijk een elektrische scooter kopen, en datzelfde geldt voor Stolwijk, Haastrecht, Moordrecht, Reeuwijk en Reeuwijk Dorp.
   
  Escooters hebben een aantal voordelen ten opzichte van de benzine modellen. De kosten per kilometer liggen een stuk lager, net als de onderhoudskosten. Bovendien zijn escooters ook betrouwbaarder en hebben ze geen startproblemen in de winter.
   
  Een elektrische scooter ziet er tegenwoordig hetzelfde uit als een model op benzine. Je kunt dus gewoon een mooie elektrische scooter uitzoeken zonder compromis te doen. Je kunt een escooter kopen als snorscooter en bromscooter. De snorscooter rijdt 25 km per uur, en de bromscooter 45 km per uur. Het verschil tussen de snor en brom is dat je bij de snorscooter geen helm hoeft te dragen.
   
  Wil je een goedkope elektrische scooter kopen dan kom je bij de merken AGM, BTC, IVA, Next, Nipponia, en EVO Maxx uit. De wat duurdere merken zijn Move, SYM, en Vespa. De elektrische Vespa is meteen de duurste elektrische scooter die je je maar kunt bedenken. Dit klassieke retro model heeft ook een aantal concurrenten die goedkoper zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Nipponia e-Legance. Die kost minder dan de helft en is ook erg mooi om te zien.
 • Breed assortiment

  Ons ruime assortiment

  Wij hebben een zeer breed assortiment aan scooters, escooters, en andere brommer modellen, van snorfietsen tot bromfietsen. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudige bromfiets, sportieve scooter, of juist een retro scooter... wij hebben het! Voor elk budget kun je bij ons een scooter kopen, of je nu in Gouda woont of in een van de omliggende plaatsen zoals Moordrecht, Reeuwijk, Reeuwijk Dorp, Stolwijk, of Haastrecht.
   
  Voor minder dan 1000,- euro kun je bij ons al een elektrische scooter kopen! Zoek je een voordeelscooter, kijk dan bij de merken AGM, BTC, Killerbee of IVA. Ook wanneer je een Vespa kloon zoekt kun je bij deze merken terecht. Vespa is een van de meest populaire retro scooters van dit moment. Heb je iets meer te besteden, kijk dan eens bij Vespa, Piaggio, Peugeot, Sym, Aprilia, Kymco of Yamaha. Zeker
 • Betaal in termijnen

  Scooter kopen en in termijnen betalen

  Je leest het goed, bij Fast en Furious kun je ook een scooter kopen en betalen in termijnen. Voor slechts 20,- euro per maand heb je al een nieuwe escooter of brommer voor de deur staan. Zelfs accessoires en opties kun je kopen op afbetaling wanneer je dit combineert met de aanschaf van een scooter. Door een scooter te leasen (kopen op afbetaling) kun je een betere kwaliteit scooter kopen zonder dat het je maandelijks veel meer geld kost. Ga je een escooter kopen dan kan het soms handig zijn om er een 2de accu bij te nemen, zeker wanneer je veel kilometers maakt. Dit vertaalt zich terug in een stukje extra comfort.
   
  70% van onze bezoekers kiest voor de scooter lease. Met leasen beschik je namelijk over meer financiële vrijheid.
   
  Wil je niet leasen maar wel een extra stukje vrijheid? Dan kun je ook gebruik maken van IN3 waarmee je in 3 termijnen betaalt zonder rente. Bij IN3 krijg je 60 dagen de tijd in totaal. Bij het kopen van je brommer/scooter betaal je het eerste termijn. Het tweede en derde termijn betaal je binnen de 30- en 60 dagen.
 • Waarom kiezen voor ons

  Waarom Fast en Furious

  Waarom een scooter kopen bij Fast en Furious? Wij zitten vlak in de buurt van Gouda, Moordrecht, Reeuwijk, Haastrecht, en Stolwijk, en hebben een reusachtig assortiment als het gaat om tweewielers en driewielers. Welke scooter je ook zoekt, wij hebben hem!
   
  Wij hanteren scherpe prijzen, de beste service en wij brengen de scooter ook bij je thuis, ongeacht de plaats waar je woont! Kopen op afbetaling is ook mogelijk. En zoek je een tweedehands scooters dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk al een tweedehands scooter kopen vanaf 500,- euro inclusief garantie (3 maanden) en een onderhoudsbeurt. Een 2de hands scooter kopen op afbetaling kan ook! Een scooter van 500,- euro kost slechts 10,- euro per maand. Scooter verzekering nodig? Wij regelen het voor je! Ook met een scooter verzekering ben je bij ons voordelig uit.
 • Kapotte scooter laten repareren

  Scooter reparatie Gouda en omstreken

  Woon je in Gouda, Reeuwijk, Reeuwijk Dorp, Moordrecht, Stolwijk, of Haastrecht en is je scooter stuk? Wij halen hem op, repareren hem voor je en brengen hem weer terug. Ook voor herstelling en onderhoud kun je bij Fast & Furious scooters terecht. Ga je een nieuwe (e)scooter kopen dan kun je direct een onderhoudspakket meebestellen. Daarna ben je nog goedkoper uit, en profiteer je van een extra stukje service.