Scooter kopen Apeldoorn

Woon je in of in de buurt van Apeldoorn, en wil je een scooter kopen? Dan ben je bij ons het voordeligst uit. Wij hebben namelijk de laagste prijzen en de beste aanbiedingen. Je scooter afhalen of thuis laten bezorgen kan bij ons allebei. Ook betalen in termijnen is mogelijk!

Service en afhalen

Woon je in de omgeving van Apeldoorn dan is onze service locatie Harderwijk het dichtste bij. Met de auto doe je daar 38 minuten over. De afstand tussen Harderwijk en Apeldoorn is ongeveer 37km. Bij onze service locatie in Harderwijk kun je de nieuwe brommer of scooter afhalen, laten onderhouden en laten repareren. Laat je liever je brommer of scooter thuis bezorgen dan is dat ook mogelijk. De transportkosten bedragen 49,95 euro.

 

Voordelen van een brommer of scooter

Waarschijnlijk ben je wel op de hoogte van de voordelen van een scooter maar toch vatten we het nog even voor je samen. Wegenbelasting of parkeergeld betalen hoeft niet voor een brommer of scooter. Daarmee ben je al een stuk goedkoper uit. Ook het brandstofverbruik is veel lager dan bij een auto. Een zuinige auto rijdt ongeveer 1 op 15. Een 4-takt scooter zonder injectie haalt 1 op 40. Een 4-takt scooter met injectie haalt 1 op 60. Daarmee kun je dus met 1 liter benzine 60 kilometer afleggen! Zeker binnen Apeldoorn doe je daar je voordeel mee.

scooter-apeldoorn

Mooie modellen

Lelijke scooters worden tegenwoordig niet meer gemaakt, maar het blijft een kwestie van smaak natuurlijk. De een wil liever een retro scooter kopen en de ander juist een super sportief model. Wij verkopen ze allemaal!

Een greep uit onze collectie:

Categorie sportief: Kymco Super 8, Gilera Runner, Aprilia SR, Honda NSC50R

Categorie retro: Vespa Sprint, Vespa Primavera, Kymco Like, Peugeot Django

Categorie business: Kymco New Dink, Peugeot Citystar, Kymco G-Dink

Categorie standaard: Piaggio Zip, Piaggio Fly, Sym Orbit, Killerbee Roma

De bovenstaande modellen zijn overigens de populairste modellen in Apeldoorn en omgeving.

 

Nieuw en 2de hands

Naast een nieuwe scooter kun je bij Fast en Furious ook een 2de hands scooter kopen. Het aanbod wisselt continu, dus zie je een model die je leuk vindt, dan moet je snel beslissen, want weg is weg. Tweedehands scooters boven de 500,- euro worden geleverd met 3mnd garantie. Daarnaast krijgt je er een gratis onderhoudsbeurt bij. Ook een 2de hands scooter kun je bij ons kopen op afbetaling. Dit kan al vanaf 10,- euro per maand. Ook wanneer je er een helm of slot bij wilt kopen dan kun je deze in termijnen afbetalen.

 

Scooter kopen

Goedkoop een scooter kopen? Shop dan bij Fast en Furious! Een 2de hands scooter met garantie kun je al kopen vanaf 500,- euro. Ook een nieuwe scooter hoeft niet duur te zijn. Onder de 800,- euro zijn er namelijk meerdere modellen te verkrijgen. Kopen op afbetaling? Ook dat is mogelijk. Vanaf 10,- euro per maand kun je bij ons al een scooter kopen. Woon je in de buurt van Apeldoorn dan kun je ook nog besparen op de verzendkosten door hem zelf af te komen halen.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: