Scooter Zoetermeer

Scooter kopen in Zoetermeer of een omliggende plaats zoals Moerkapelle, Pijnacker, Stompwijk, Bleiswijk, of Berkel en Rodenrijs? Dan zit je bij ons goed! Wij hebben namelijk ieder type scooter die er maar bestaat, van retro scooters tot elektrische scooters. Wij bezorgen scooters en andere vervoersmiddelen aan huis, maar je kunt ze ook zelf bij ons komen ophalen in de scooterwinkel. Vanuit Zoetermeer gezien zitten wij niet weg. Bij ons kun je met de pin betalen, betalen in 3 termijnen zonder rente, en kopen op afbetaling (leasen).
 • Betaalmogelijkheden voor een brommer of scooter

  Van brommer tot scooter kopen

  scooterwinkel-zoetermeerVanuit Zoetermeer kun je bij ons eenvoudig online een brommer of scooter kopen. De keuze is reuze. Naast een grote webwinkel hebben wij ook een fysieke scooterwinkel in Alphen aan den Rijn zitten, en meerdere servicepunten in Nederland. Je kunt dus altijd op meerdere manieren bij ons shoppen, waar je ook woont.
   
  Brommers en scooters hebben wij in alle soorten en maten, van klein tot groot, en van tweewielers tot modellen met 3 wielen. Nagenoeg ieder model kun je als snorfiets kopen en als bromfiets, op de schakelbrommers na dan. Een schakelbrommer gaat namelijk altijd 45 km per uur waarbij een helm verplicht is. Snorscooters en snorfietsen gaan 25 km per uur, en daarop hoef je geen helm te dragen.
   

  Hoe je jouw brommer of scooter kunt betalen

  Fast en Furious scooters heeft meerdere betaalmogelijkheden als het gaat om het aanschaffen van een tweewieler of driewieler. Zo kun je in de scooter winkel met de pinpas betalen, en online kiezen voor meerdere betaalmogelijkheden. In 3 termijnen is bijvoorbeeld een optie, maar leasen (kopen op afbetaling) kan ook.
   

  IN3 termijnen

  Wil je in 3 termijnen betalen zonder rente, dan is de IN3 betaalmethode een goede keuze. Je krijgt extra tijd om het bedrag bij elkaar te krijgen, en kunt het spreiden in 3 gelijke delen. Wanneer je jouw brommer of scooter bestelt vanuit Zoetermeer, Moerkapelle, Pijnacker, Stompwijk, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, of andere plaats dan betaal je alvast het eerste termijnbedrag. Het 2de en 3de termijnbedrag betaal je vervolgens binnen 30 en 60 dagen. That’s it!
   

  Leasen

  Vanuit Zoetermeer of omgeving een scooter leasen kan ook bij ons. Bij scooter lease ga je een ‘kopen op afbetaling’ regeling aan waarbij je kiest voor een langere looptijd en een laag vast maandbedrag. Zo kun je bijvoorbeeld al voor 16 euro per maand een nieuwe bromfiets of scooter leasen.
 • Populaire scooter modellen

  Populaire scooter modellen Zoetermeer

  De Vespa, de Piaggio Zip, en de Riva zijn een van de meest populaire scooters van dit moment, en kom je regelmatig tegen in Zoetermeer, Pijnacker, Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Stompwijk, Moerkapelle, en omliggende plaatsen. Je kunt ze allemaal kopen als snorscooter en als bromscooter. De reden waarom ze zo populair zijn leggen we je hieronder uit, en we beginnen bij de Vespa.
   

  Vespa

  De Vespa kun je kopen in de Primavera uitvoering en de Sprint uitvoering. Zowel de Vespa Sprint als de Vespa Primavera zijn zeer populaire retro scooters. Ze zijn qua bouw, kwaliteit, en design namelijk toonaangevend. Zo is het plaatwerk van Vespa scooters van metaal en niet van kunststof. Ze rijden heerlijk, ze zijn zeer waardevast, en ze zijn uiterst betrouwbaar.
  Bij ons kun je een Primavera kopen, een Sprint kopen, maar ook kiezen voor een Vespa custom, dus een custom Primavera of custom Sprint. Custom is maatwerk en zo kun je jouw eigen unieke Vespa laten maken, geheel naar wens.
   

  Piaggio Zip

  De Piaggio Zip is ook een zeer veel verkochte scooter. De Zip van Piaggio heeft namelijk een mooi tijdloos design en heeft een zeer goede reputatie in de loop der jaren opgebouwd. Bij ons kun je ook de Piaggio Zip SP kopen welke de sportieve voorkant heeft. Een bijkomende voordeel van de Piaggio Zip is dat hij zeer betaalbaar is, en er zeer veel opties beschikbaar zijn die hem nog mooier maken.
   

  Riva scooter

  Riva scooters zijn er in verschillende soorten. Zo kun je een Riva Fast kopen, maar ook een Luxe, Sport, of Luxery. De Riva scooters hebben veel weg van de bekende Vespa maar hebben voor de meeste mensen een stuk aantrekkelijker prijskaartje. Wat de Riva interessant maakt is de grote modelkeuze, en de beschikbare opties. Deze bromscooters en snorscooters kun je helemaal naar wens aankleden. Zelfs speciale LED knipperlichten zijn op deze modellen mogelijk, net als bij de Zip en de Vespa.
 • Elektrische scooters

  Elektrische scooter kopen

  In de omgeving van Zoetermeer een elektrische scooter kopen? Fast en Furious heeft alle denkbare modellen in escooter uitvoering. Escooters zijn in plaats van een benzinemotorblok en benzinetank uitgerust met een accu en elektromotor. Aan de buitenkant zie je het verschil nauwelijk, maar wanneer je erop rijdt merk je het verschil wel. Ze zijn stil, krachtig, en hoeven niet gestart te worden. Ze zijn namelijk altijd gebruiksklaar en reageren zonder vertraging op de gashandle. Van startproblemen in de winter heb je absoluut geen last. Veel mensen willen een elektrische scooter kopen omdat ze onderaan de streep goedkoper uit zijn. Escooters rijden namelijk stukken goedkoper. Niet alleen is elektriciteit goedkoper, maar ook het onderhoud.
 • Onderhoud en reparatie

  Scooter reparatie en onderhoud omgeving Zoetermeer

  Scooter reparatie of onderhoud nodig in Zoetermeer, of in een omliggende plaats zoals Berkel en Rodenrijs, Moerkapelle, Stompwijk, Bleiswijk, of Pijnacker, dan wil je natuurlijk niet te ver weg hoeven. In de scooterwinkel van Fast en Furious kun je ook terecht voor reparatie en onderhoud, en we zitten niet ver weg. Alphen aan den Rijn ligt van Zoetermeer op een afstand van 22 km. Vanaf Berkel en Rodenrijs is dat 28 km en vanaf Bleiswijk een kleine 23 km. Best goed te doen dus.
   
  Je kunt ook gebruik maken van ons ophaal & terugbreng service. Mocht je scooter kapot zijn of een beurt nodig hebben, dan kun je onze service inschakelen. Wij halen je tweewieler of driewieler bij je op, repareren hem of geven hem een onderhoudsbeurt, en brengen hem dan weer netjes terug. Ga je een nieuwe scooter kopen, dan kun je direct deze service meebestellen. Zo heb je achteraf geen omkijken meer naar kosten.
 • Scooterwinkels
 

Koperweg 21, 2401 LH - Alphen aan den Rijn - 0900 3278387 Ma t/m Vrij 10:00/18:00, Za tot 17:00 of mailen naar Info@fastfurious.nl

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden winkel

 • Zondag - Gesloten
 • Maandag - Gesloten
 • Dinsdag - 10:00 - 18:00
 • Woensdag - 10:00 - 18:00
 • Donderdag - 10:00 - 18:00
 • Vrijdag - 10:00 - 20:00
 • Zaterdag - 10:00 - 17:00