Scooter kopen in Nijmegen

Nijmegen is een van de grotere gemeentes in Nederland en telt inmiddels 175.000 inwoners. Doordat het aantal inwoners toeneemt zie je ook dat de verkeersdrukte toeneemt. Met de auto doe je er door de toegenomen drukte langer over om van A naar B te komen en daar biedt de scooter meteen de uitkomst! Met een scooter kom je razendsnel op je bestemming en bovendien is het erg leuk om een scooter te rijden. Je ervaart veel meer vrijheid en wanneer het mooi weer is kun je daar extra van genieten. Voor een scooter hoef je geen wegenbelasting te betalen, ben je stukken goedkoper uit met de brandstof, verzekering en onderhoud en bovendien hoef je nooit te betalen om te parkeren.

VEEN

Lage Uitakker 14, 4264 AG* 0900 3278387 optie 3 keuze 2

►Afhaalpunt ►Servicepunt ►Showroom

Openingstijden 

  • Zondag - Gesloten
  • Maandag - 9:00 - 17:00
  • Dinsdag - 9:00 - 17:00
  • Woensdag - 9:00 - 17:00
  • Donderdag - 9:00 - 17:00
  • Vrijdag - Enkel op afspraak
  • Zaterdag - Enkel op afspraak

*Prijzen in de showroom van het afhaal / service punt Veen zijn de verkoopadvies prijzen en niet de aanbiedings prijzen van de webshop

Scooter kopen

Woon je in de buurt van Nijmegen en wil je een scooter kopen dan ben je op de juiste website beland. Wij zijn namelijk de grootste scooterspeciaalzaak van Nederland. Bovendien ben je bij ons altijd goedkoper uit omdat wij lagere prijzen hebben. Daarbij hoef je niet in te leveren op service want ook dat is bij ons erg goed geregeld.

 

Kopen op afbetaling

Ook een scooter kopen op afbetaling is geen enkel probleem. Dit regel je snel en gemakkelijk online en binnen een paar dagen is het rond. Voor een vast bedrag per maand heb jij een gloednieuwe scooter voor de deur staan. De afbetalingsregeling, ook wel scooter lease genoemd, is erg flexibel. Je kunt namelijk meer dan alleen een scooter op afbetaling kopen. Ook extra opties en accessoires kun je hier eenvoudig in onderbrengen, dus ook een helm, slot of scooteralarm. Ook extra aflossen is geen enkel probleem en kost bovendien niets.

 

Alles onder een dak

Fast en Furious heeft alles onder een dak. Zo kun je bij ons een scooter kopen op afbetaling en zelfs via ons verzekeren. De scooter kun je laten thuisbezorgen en daarna kun je meteen opstappen en wegrijden.

 

Servicepunt in de buurt van Nijmegen

In de buurt van Nijmegen tref je ons afhaal en servicepunt in Veen nabij Den Bosch. Ideaal wanneer je een bestelde scooter wilt afhalen of een servicebeurt moet laten uitvoeren. Uiteraard kan er ook een pickup&return voor je geregeld worden zodat een transporteur de scooter bij je ophaalt en weer thuisbezorgt. Ga je een scooter kopen dan kun je deze natuurlijk ook gewoon laten thuisbezorgen in Nijmegen of omstreken. De scooter leveren wij rijklaar wat betekent dat je direct kunt opstappen en kunt wegrijden. Uiteraard moet je wel nog even de verzekering in orde maken mits je deze niet via ons geregeld hebt. Ook een diefstalverzekering kunnen wij voor je regelen. Hiervoor heb je wel een slot nodig welke minimaal beschikt over het ART3 keurmerk.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels:

Zet je scooter goed op slot

In Nijmegen worden best nog wel wat scooters gestolen. Dit komt omdat men de scooter niet goed op slot zet. Bij ons kun je ook een goed slot kopen waaronder een slot met een ART3, ART4 en zelfs een ART5 keurmerk. Hoe hoger het getal achter ‘ART’, hoe lastiger het is voor de dieven om het slot te saboteren.

Beveiligingstip: Zet je scooter altijd aan een niet verplaatsbaar object vast met bijvoorbeeld een goedgekeurd kabelslot. Denk daarbij aan een boom of lantaarnpaal.