Scooter kopen Zeeland

Zeeland is een Nederlandse provincie met een oppervlakte van bijna 3000 vierkante kilometer. Vooral de laatste 50 jaar is de provincie enorm hard gegroeid en telt het inmiddels 400.000 inwoners. Vooral in de binnensteden merk je dat de verkeersdrukte is toegenomen. Door het toenemen van het aantal auto’s is de behoefte gegroeid in alternatieve vervoersmiddelen welke sneller en efficiënter zijn. Fietsen en scooters zijn daardoor nog populairder geworden. Met een fiets of scooter ben je namelijk snel op de plaats van bestemming waarbij je alle vrijheid ervaart. Zeker met mooi weer bieden de tweewielers een uitkomst.

Veel voordelen

Een scooter kopen heeft meerdere voordelen. Je bent om te beginnen veel goedkoper uit dan met de auto. Een gemiddelde auto verbruikt 1 op 10 binnen de stad. Een gemiddelde (4-takt) scooter verbruikt 1 op 40. Dat is dus 4x zo zuinig. Een scooter met een injectie motor kan zelfs een verbruik van 1 op 55 tot 1 op 60 halen, en vergeleken met de auto is dat 6x zo zuinig. Niet alleen is een brommer of scooter goedkoper in het brandstofverbruik, maar ook is de verzekering stukken goedkoper. Bovendien betaal je geen wegenbelasting voor de brommer of scooter en voor de auto wel. In veel binnensteden moet je betalen voor parkeren. Ga je een scooter kopen, dan behoort betalen voor parkeren tot het verleden.

Hoe ver vanaf onze hoofdvestiging

De hoofdvestiging van Fast en Furious scooters is gelokaliseerd in Alphen aan den Rijn. Voor veel mensen is dat net wat te ver en daarom hebben wij op verschillende locaties servicepunten in het leven geroepen waar men terecht kan voor service, onderhoud en het afhalen van de bestelde scooter. Momenteel hebben wij in de directe omgeving van Zeeland nog geen servicepunt. Voor Zeeland ligt het servicepunt Veen en Den Haag het dichtste bij. In de toekomst zijn er wel plannen om een afhaalpunt dichterbij te krijgen. De afstand naar onze hoofdvestiging vanaf Zeeland is ongeveer 138km. Met de auto rijd je daar 1 uur en 24 minuten over.

Bekende plaatsen in Zeeland

Zeeland heeft een aantal plaatsen die door heel het land bekend zijn. Een aantal van deze plaatsen zijn Goes, Terneuzen, Kapelle, Borsele, Noord-Beveland en Middelburg. Borsele is als voorbeeld bekend van de kerncentrale. Terneuzen is bekend van de Vliegende Hollander en Kapelle is uitgeroepen tot Gemeente van het jaar 2011. Middelburg is de hoofdstad van de provincie Zeeland en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 9e eeuw!

Alle bekende merken

Bij Fast en Furious scooters kun je alle bekende brommer merken kopen waaronder Aprilia, Derbi, Gilera, Honda, BTC, IVA, Killerbee, Kymco, Peugeot, Piaggio, SYM, Tomos, Turbho, Vespa, Yamaha en een aantal minder bekende merken. Wil je een motorscooter kopen of een Quad? Ook dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres!

 

Zeeland scooter kopen

Wie in Zeeland woont kan ook gewoon bij Fast en Furious scooters online een scooter kopen. Je kunt hem namelijk super voordelig bestellen via onze webshop. Voor slechts 49,95 euro wordt de scooter gewoon rijklaar bij je thuisbezorgd.

Wie niet zijn spaarpot ondersteboven wil keren voor een nieuwe scooter, kan ook kiezen om te zijn of haar scooter te leasen. Leasen is een andere benaming voor kopen op afbetaling. Hierbij betaal je maandelijks een vast bedrag. De scooter is dan binnen 12, 24, 36, 48, 60 of 72 maanden volledig afgelost. Het aantal termijnen kun je dus zelf helemaal bepalen!

Wil je een brommer of scooter verder aankleden met accessoires zoals een windscherm, alarm, valbeugels, beenkleed, usb aansluiting of noem maar op? Ook deze extra’s zijn kun je eenvoudig in termijnen betalen. Zelfs een helm of slot is mogelijk.

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: