Scooter kopen Amersfoort

Wil je een goede en goedkope scooter kopen? Dan zit je bij Fast en Furious goed! Pak nu je voordeel, zeker wanneer je in de omgeving van Amersfoort woont. Bij ons kun je voordelig een scooter kopen op afbetaling en de scooter zelf afhalen in de buurt of laten thuisbezorgen.

Service en Onderhoud

Woon je in Amersfoort of in de buurt daarvan, dan kun je terecht voor service en onderhoud bij onze vestiging in Harderwijk of Maarssen. De afstand tussen Harderwijk en Amersfoort is slechts 31km. Ga je via de A28 dan rijd je er ongeveer een half uur over. De servicelocatie Maarssen is ongeveer op 43km afstand. Deze servicepunten zijn ook beschikbaar wanneer je een bestelde scooter wilt afhalen. Natuurlijk kun je de nieuwe scooter ook bij jouw thuis laten afleveren voor slechts 49,95 euro!

In de omgeving van Amersfoort liggen de plaatsen Soest, Hoevelaken, Zwartebroek, Nijkerkerveen, Zevenhuizen, Soesterberg, Den Dolder, Den Treek, Asschat, Leusden, Nijkerk en Barneveld. Ook wanneer je in een van deze plaatsen woont, kun je je voordeel doen bij de grootste scooterwinkel van Nederland!

Verschil tussen 2-takt en 4-takt

Je kunt een scooter kopen met een 2-takt motorblok en een 4-takt motorblok. Tegenwoordig zijn de meeste scooters overigens uitgevoerd met een 4-takt motorblok, maar de 2-takt’s zie je af en toe nog voorbij komen. Sommige mensen hebben liever een 2-takt blok omdat deze makkelijk op te voeren zijn. Met een andere uitlaat gaat de scooter meteen al een stuk sneller. Bij een 4-takt maakt dat geen verschil. De techniek is namelijk heel anders. Bij een 2-takt moet je zelf regelmatig olie bijvullen (2-takt olie), bij de 4-takt zit de olie in het motorblok en deze hoef je eigenlijk alleen bij een servicebeurt bij te vullen of te verversen, net als bij een auto. De 4-takt is bovendien een stuk zuiniger qua brandstofverbruik. Een 4-takt met injectie haalt 1 op 55 tot 1 op 60. Zonder injectie haalt de 4-takt 1 op 40. Een 2-takt scooter haalt een verbruik van 1 op 20, mits deze is opgevoerd.

Scooter modellen

De meest verkochte scooter in Amersfoort is de Vespa Primavera, de Vespa Sprint, enkele Vespa klonen waaronder de Riva Sport S, de Vespelini, de Turbho RL-50, de IVA Lux en de Killerbee VXL. Verder is de Piaggio Zip, de Kymco VP50, de Sym Jet en de Peugeot Kisbee erg populair.

Zoek je een mooie retro scooter, kijk dan eens naar de Kymco Like, Peugeot Django, de Vespa Primavera of Sprint.

Zoek je een super sportieve scooter dan kunnen we je de Sym Jet, Kymco Super 8, Aprilia SR, Gilera Runner, Peugeot Speedfight of de Yamaha Aerox aanbevelen.

Wanneer je op zoek bent naar een grote degelijke scooter voor dagelijks gebruik welke tevens een zakelijk voorkomen heeft dan ben je bij de merken Peugeot en Kymco aan het juiste adres. De Kymco G-Dink en New Dink zijn net zoals de Peugeot Citystar zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Scooter kopen

Wil je een scooter kopen en woon je in de omgeving van Amersfoort, koop dan een scooter bij Fast en Furious. Bij ons betaal je namelijk nooit te veel. Je kunt al heel goedkoop een scooter kopen, zelfs voor minder dan 800,- euro hebben wij al meerdere modellen. Ook een scooter kopen op afbetaling is geen enkel probleem. De hoogte van het termijnbedrag hangt af van het aankoopbedrag. Leasen kan al vanaf 16,00 euro per maand en dat is inclusief een helm of slot!

Een scooter kopen in een van onze scooterwinkels: