Scooter kopen Noordwijk of Sassenheim Zuid-Holland

Wil jij een scooter kopen in Noordwijk of Sassenheim Zuid-Holland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk iedere scooter in ons assortiment. Van retro scooters  tot elektrische scooters, alles is mogelijk! Daarnaast bezorgen wij de scooters aan huis, maar natuurlijk is het ook mogelijk om de scooters bij ons op te halen. Op deze pagina tref je alle informatie aan omtrent het kopen van een scooter in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland. Hierdoor heb je voldoende informatie om de juiste keuze te maken. Nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt je graag bij het maken van de juiste keuze.

 • Scooter aanbod Noordwijk of Sassenheim

  Scooter aanbod in Noordwijk of Sassenheim

  Ben jij op zoek naar een scooterspeciaalzaak in Noordwijk of Sassenheim, met een uitgebreid assortiment? Dan zijn wij dé partij voor jou! Of je nou op zoek bent naar een Vespa, Piaggio Zip, Riva, e-scooter of een andere retro scooter, wij hebben alles in ons assortiment. Maar welke scooters zijn nou eigenlijk het populairste? Hieronder zullen we kort stilstaan bij de meest verkochte modellen in ons assortiment. Staat jouw model er niet tussen? Geen probleem, bel ons gerust op!

  scooter kopen Noordwijk of Sassenheim Zuid-Holland

  De Vespa

  Wil jij een Vespa kopen? Dan kun je kiezen uit de Primavera uitvoering of de Sprint uitvoering. Zowel de Vespa Sprint als de Vespa Primavera zijn enorm populaire scooters. Vespa is onderscheidend vergeleken met concurrenten vanwege haar kwaliteit, design en bouw. Wist je bijvoorbeeld dat het plaatwerk van de Vespa uit metaal bestaat en niet van kunststof zoals de meeste scooters?

  Waarschijnlijk vraag je jezelf nu af wat het verschil is tussen beide scooters. De Vespa Primavera is een retroscooter die een ronde koplamp heeft gecombineerd met chromen accenten en een representatieve uitstraling. De Vespa Sprint is een wat dynamischer model dat meer een sportieve uitstraling heeft.

  Ben jij op zoek naar een Vespa en wil jij een Vespa kopen? Dan ben je bij Fast Furious Scooters aan het juiste adres. Fast Furious Scooters verkoopt al jarenlang beide modellen van de Vespa door heel Nederland. Ook is het bij ons mogelijk om een Vespa custom aan te schaffen. De Vespa custom is maatwerk waardoor jij in staat bent om jouw eigen unieke Vespa te laten maken. Hierbij kun je bijvoorbeeld de kleur van jouw Vespa zelf bepalen en daarnaast is het bijvoorbeeld mogelijk om de knipperlichten van de nieuwste technologie te voorzien zoals bij Audi. Kortom, er is veel mogelijk!

  De Piaggio Zip

  Sta jij op het punt om een Piaggio Zip aan te schaffen? Dan ben je bij Fast Furious Scooters aan het juiste adres. De Piaggio Zip rijdt enorm lekker en heeft bovendien een aantrekkelijk lage prijs. Hierdoor krijg je een kwalitatief goede scooter voor weinig geld. De Piaggio Zip is tevens enorm betrouwbaar. Dit model is aan te schaffen als snorscooter of bromscooter.

  De Piaggio Zip is een van de meest verkochte scooters in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland. Dit heeft de scooter te danken aan het mooie tijdloze design en de reputatie die Piaggio in de loop der jaren heeft opgebouwd. Maar welke modellen zijn er bij ons allemaal beschikbaar?

  Naast de “normale” Piaggio Zip kun je er ook voor kiezen om de Piaggio Zip SP te kopen. De Piaggio Zip SP heeft een sportieve voorkant. Daarnaast is het ook mogelijk om de Piaggio zip te voorzien van een aantal nog beschikbare opties. Hierdoor ben jij in staat om de Zip nog mooier te maken.

  Natuurlijk kun je er net als bij onze andere scooters voor kiezen om de Piaggio Zip custom made te maken. Hierdoor kun jij de Piaggio Zip samenstellen naar jouw wens waardoor jij een scooter krijgt die volledig voldoet aan al jouw eisen. Alles, maar dan ook echt alles is mogelijk bij het custom made maken van jouw droom Zip.

  De Riva scooter

  Ben jij op zoek naar een Riva scooter? Ook voor dit model kun je bij ons terecht. De Riva scooter is beschikbaar in verschillende soorten. De Riva Fast is het meest gekozen model, maar naast dit model kun je ook kiezen uit het Luxe, Sport of Luxury model.

  De Riva scooter is enorm populair omdat de scooter veel weg heeft van de welbekende Vespa. Het grote voordeel van de Riva scooter is dat het een aantrekkelijker prijskaartje heeft. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende modellen en is het zelfs mogelijk om jouw Riva scooter custom made te maken. Hierdoor kun je jouw Riva scooter helemaal naar wens aankleden. Wist je dat het zelfs mogelijk is om LED knipperlichten te kiezen als optie?

  De Retro scooter

  Ben jij op zoek naar een scooter met het design dat in de jaren zestig populair was? Dan is de Retro scooter een perfect model. Dit model heeft namelijk een elegante uitstraling gecombineerd met het ultieme comfort. Daarnaast heeft de Retro scooter een brede voorkap waardoor de rijwind tegengehouden wordt. De Retro scooter is enorm populair in Nederland vanwege de uitstraling in combinatie met een scherp prijskaartje. Je kunt dit model als snorscooter of bromscooter aanschaffen.

  Bij ons kun je terecht voor retro scooters van verschillende merken. Hierbij kun je denken aan AGM, Kymco, Peugeot, BTC, IVA en Vespa (de grondlegger van dit model). Benieuwd? Kom gerust langs in onze showroom.

 • Escooter aanbod Noordwijk of Sassenheim

  E-scooters in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland

  Ben jij op zoek naar elektrische scooters in de omgeving van Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland? Fast en Furious heeft alle denkbare modellen als het gaat om e-scooters. Maar waarom zou jij een e-scooter in Noordwijk of Sassenheim kopen?

  Waarom kiezen voor een e-scooter?

  Het rijden van een e-scooter heeft een aantal voordelen. Als eerst is het goed om te benoemen dat een elektrische scooter niet gestart hoeft te worden omdat de motor altijd gereed is voor gebruik. Waar je bij de benzine scooter startproblemen kunt ervaren, heb je dit niet bij de elektrische scooter.

  Daarnaast is het ook goed om te benoemen dat een verbrandingsmotor onderhoud nodig heeft, terwijl de elektromotor van de elektrische scooters dit niet nodig heeft. Dit maakt de e-scooter een stuk betrouwbaarder en minder duur in onderhoud. Ook is het rijden van een elektrische scooter een stuk goedkoper dan het rijden van een scooter met een verbrandingsmotor.

  Koop je e-scooter in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland bij Fast Furious scooters

  Zoals je hebt gelezen is het kopen van een e-scooter in Noordwijk of Sassenheim een verstandige keuze. De e-scooters zijn in de eerste plaats duurder in aanschaf in vergelijking met een verbrandingsmotor scooter. Echter, zul je na verloop van tijd deze kosten terugwinnen door de lagere maandelijkse kosten. Je zult namelijk besparen op benzine, onderhoud en nog een aantal punten. Kortom, voor de lange termijn een prima investering!

  Ben jij geïnteresseerd in een e-scooter? Kom gerust langs bij Fast Furious scooters. Wij hebben in onze showroom veel modellen opgesteld staan waardoor je zeker weet dat je alle modellen in het echt kunt zien. Daarnaast helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze!

 • Custom scooter Noordwijk of Sassenheim

  Custom made scooters in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland

  Ben jij op zoek naar een custom scooter? Dan ben je bij Fast en Furious aan het juiste adres. Wij hebben namelijk enorm veel ervaring in het maken van custom made scooters waardoor jij een scooter kunt aanschaffen die voldoet aan jouw wensen. Hieronder zullen we meer vertellen over de custom scooter bij Fast en Furious.

  De custom scooter

  Wil jij een unieke scooter rijden? Wil je een speciale scooter hebben die enerzijds voldoet aan jouw wensen en anderzijds volledig uniek is? Dan is een custom scooter de juiste keuze. Een custom scooter is namelijk een scooter waaraan het een en ander is aangepast. Hierbij kun je denken aan onderdelen die niet gebruikelijk zijn waardoor jouw toekomstige scooter anders oogt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra accessoires te monteren. Hierbij kun je denken aan een voor- of achterdrager, windschermen en nog veel mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om high tech richtingaanwijzers te monteren zoals je bij auto's van het merk Audi ziet. Kortom, pimp jouw eigen scooter eenvoudig bij Fast Furious Scooters en geniet van de scooter uit jouw dromen.

  Voorbeelden van custom made scooters

  Zoals beschreven hebben wij in ons assortiment ook custom made scooters die door onze specialisten zijn samengesteld. Hierbij is gekeken naar de beste kleur en accessoires combinaties waardoor je zeker weet dat je een scooter krijgt die uniek is. Benieuwd naar deze modellen? Op onze website kun je de betreffende custom made scooters terugvinden. Wil jij nog een kleine aanpassing doen naar aanleiding van deze modellen? Geen probleem! Wij kunnen het model alsnog zo aanpassen zodat het voldoet aan jouw wensen.

  Bouw zelf en kies

  Bij ons kun je nagenoeg iedere scooter customizen. Hierdoor ben jij in staat om jouw toekomstige scooter naar wens aan te kleden. Zo hebben wij bij elke scooter een accessoirelijst waardoor jij inzichtelijk hebt wat de opties zijn. Naast het volledig zelf customizen hebben wij ook een aantal Vespa Sprint en Piaggio Zip modellen in ons assortiment die al deels gecustomized zijn door professionals. Benieuwd naar de modellen? Op de Vespa Sprint custom en de Piaggio Zip SP custom pagina’s vind je deze modellen.

  Koop jouw custom made scooter in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland

  Ben je overtuigd en wil jij ook een custom made scooter kopen? Bij ons is het mogelijk om jouw droom custom scooter te kopen! Daarnaast kun je bij ons op verschillende manieren betalen waaronder “op afbetaling” ook een mogelijkheid is. Hierdoor kan iedereen een exclusieve scooter kopen zonder vooraf te betalen. Benieuwd? Kom langs in onze showroom of neem contact op met onze klantenservice.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Betaalmogelijkheden scooter kopen in Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland

  Wil jij een scooter kopen bij Fast en Furious? Vanuit Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland kun je eenvoudig online een scooter of een brommer kopen. Naast onze enorme webshop is het ook mogelijk om langs te komen in onze scooterwinkel in Alphen aan den Rijn. Mocht je toch iets dichter bij Noordwijk of Sassenheim willen zijn, dan kun je ook langs bij een van onze servicepunten in Nederland.

  Maar welke betaalmogelijkheden zijn er eigenlijk? Fast Furious scooters heeft meerdere betaalmogelijkheden als het gaat om het aanschaffen van een scooter of een brommer. Zo kun je in onze winkels met je pinpas betalen terwijl je online voor meerdere betaalmogelijkheden kunt kiezen. Naast het afrekenen via iDEAL kun je ook kiezen voor een tweetal bijzondere betaalmogelijkheden namelijk: 3 termijnen en lease. Deze zullen we hieronder nader toelichten.

  In drie termijnen betalen

  Wil jij niet in een keer het volledige bedrag betalen? Dan kun je kiezen voor 3 termijnen betalen zonder rente. Met deze methode krijg je extra tijd om het bedrag bij elkaar te krijgen waardoor je het volledige bedrag kunt opdelen in drie gelijke delen. Het eerste termijnbedrag betaal je bij de bestelling. Vervolgens betaal je het 2de en de 3de termijnbedrag respectievelijk binnen 30 en 60 dagen. Kortom, je spreidt je betaling waardoor je niet in een keer het volledige bedrag hoeft te betalen.

  Leasen van de scooter

  Wil jij een scooter leasen in Noordwijk of Sassenheim? Dan is dat bij ons mogelijk! Als je besluit om een scooter te leasen, dan ga je een “kopen op afbetaling” regeling aan. Des te langer de looptijd is des te lager het maandelijkse bedrag is. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om voor 16 euro per maand een nieuwe scooter te leasen.

  Ben jij benieuwd naar de voorwaarden en de voor- en nadelen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice helpt je graag bij het verstrekken van alle informatie omtrent de betaalmogelijkheden.

 • Scooters Winkels in Nederland

  Scooters Winkels in Nederland

  Ben jij op zoek naar een scooterwinkel in de buurt van Noordwijk of Sassenheim in Zuid-Holland? Hieronder hebben we een lijst samengesteld van onze scooterwinkels in de omgeving. Staat jouw plaats er niet bij? Geen probleem, wij leveren door heel Nederland. Daarnaast hebben we nog een aantal servicepunten waardoor jij binnen 15 minuten bij ons op locatie kunt zijn.