Scooter kopen omgeving Ede en omstreken

Als je een nieuwe scooter wil kopen in Ede en omstreken dan zit je bij Fast Furious scooters helemaal goed. Wij hebben in de scooterwinkel de koffie al voor je klaar staan en krijgen dagelijks ook bezoekers uit gemeenten zoals Barneveld, Apeldoorn, Rozendaal, Wageningen, Renkum, Arnhem, Scherpenzeel, Veenendaal, Rhenen en Renswoude.

 • Scooter modellen

  Piaggio Scooter kopen in Ede en omstreken

  Wanneer je een Europese scooter wilt kopen in Ede van hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerende prijs, dan zijn de Piaggio Zip, de Zip Custom en de Zip SP je aan te raden. De Zip Custom is een unieke scooter die speciaal voor jou custom wordt geleverd. Ook de Zip SP heeft goede looks en de Piaggio Zip is een bestseller. De Piaggio scooters kennen zeer goede rijeigenschappen en behoren tot de absolute top van het scootersegment.

  De Vespa Primavera en de Vespa Sprint scooter kopen in Ede

  De Vespa Primavera is een enorm goede scooter. Naast dat de scooter een fantastisch klassiek ontwerp heeft, is de kwaliteit onovertroffen. Innovatie en klasse stralen van de scooter af. Dit geldt ook voor de Vespa Sprint, een prachtige retro scooter van Italiaanse makelij. Je kan de kleur zelf bepalen en de scooter beschikt over een modern euro 5 viertakt blok. Dit blok kent een injectie systeem, waardoor de uitstoot tot een minimum beperkt wordt en het brandstofverbruik zeer laag is.

  Riva scooters

  Wil je een nieuwe scooter kopen in Ede of steden daar omheen, zoals Veenendaal, Wageningen, Renkum, Rhenen, Oosterbeek, Barneveld, Bennekom, Otterlo en Doorwerth? Riva scooters kun je als een goedkopere versie van de aloude klassieke Italiaanse scooter beschouwen. De naamstelling lijkt bij Chinese scooters soms erg Italiaans. Denk maar aan de BTC Riva of de Grande Retro. Riva scooters zijn echter honderd procent Chinese scooters.

  Het grote verschil met het Italiaanse neefje is dat de Riva scooters veel lager geprijsd zijn. Vespa scooters behoren daarentegen tot de bovenkant van de markt, ook wanneer het gaat om de prijs. Wat betreft de uitstraling, komen beide scooters echter zeer overeen. Wanneer je een Riva scooter rijdt, rijd je dus op een scooter die qua uiterlijk eigenlijk een Italiaanse scooter betreft, maar die van binnen Chinees is. En met een scooter van Chinese makelij is anno 2021 niets mis.

 • Elektrische scooters aanbod

  De escooter

  Wil je een elektrische scooter kopen in Ede? De scooter is vandaag de dag niet meer weg te denken van onze wegen. Dat geldt zeker ook voor de benzinescooter. Dit is namelijk verreweg de populairste scooter variant. De laatste jaren is de elektrische scooter echter aan een sterke opmars bezig. De escooter leent zich goed voor ons koude kikker landje. Het kent vrijwel geen startproblemen en gedijt goed over onze vlakke weken. De kwaliteit van escooters is mettertijd steeds beter geworden.

  Het afleggen van langere afstanden is tegenwoordig ook aan veel escooters wel besteed. Je kunt er dus probleemloos mee naar omringende gemeenten (Apeldoorn, Wageningen, Arnhem, Veenendaal, Renswoude, Barneveld, Rozendaal, Renkum, Scherpenzeel en Rhenen bijvoorbeeld). De opmars van escooters lijkt niet meer te stuiten en het is de vraag hoelang het nog gaat duren voordat deze scooter de benzinescooter van de troon stoot wanneer het gaat om de populairste scooter.

 • Piaggio en Vespa scooters

  Piaggio en de ontwikkeling van de Vespa

  Het Italiaanse bedrijf Piaggio is de fabrikant van zowel Piaggio als ook van Vespa scooters. Tevens produceert Piaggio vliegtuigen. Hierin is het merk zelfs de grootste Italiaanse producent. Net als van motoren, brommers en scooters. Het is al een oud merk. In 1884 werd het in Genua opgericht door Rinaldo Piaggio, die de naamgever van het concern werd. Zijn zonen namen het bedrijf over en produceert in onder meer Pontedera en Pisa.

  Er was behoefte aan een bepaald soort scooter in Italië. Deze scooter moest aan veel eisen voldoen. Zo vond men het belangrijk dat de motor afgedekt was. Dit zorgde ervoor dat mensen niet vies konden worden. Om die reden zou er ook een schild voor de benen geplaatst moeten worden. Zodat de benen tegen opspattend straatvuil beschermd zouden worden.

  Op het gebied van ergonomie waren er ook behoorlijk wat eisen. Omdat een prettige zithouding belangrijk werd geacht, moest er genoeg beenruimte bestaan voor de bestuurder. Om het op en afstappen te vergemakkelijken zou de doorgang voor de benen vrij moeten zijn.

  De Italiaanse steden en dorpen kennen vaak veel kleine weggetjes. Deze gaan veelal stijl op en neer. Daarom zou bij het ontwerp voor de nieuwe scooter rekening moeten worden gehouden met het gewicht. Men had namelijk behoefte aan een lichte scooter. Dit maakte de scooter beter bestuurbaar en zorgde ook voor een veiliger rijgedrag.

  De wielen moesten zo worden geplaatst, dat de bestuurder deze zelf zou kunnen leren verwisselen. De wielen moesten daarvoor vanaf de zijkant toegankelijk zijn. De carrosserie moest zelfdragend zijn. Dit zou de algehele stevigheid van de scooter namelijk ten goede komen.

  Ook vond men het in Italië belangrijk dat er een handschakeling op de scooter zat. Dit maakte het namelijk gemakkelijker om de tweewieler te besturen en hiermee werden ongelukken voorkomen. Mocht de scooter aan onderhoud toe zijn, dan zou dit onderhoud gemakkelijk te verhelpen moeten zijn. De prijs van onderhoud moest laag zijn.

  In 1946 reed dan eindelijk de eerste scooter van Piaggio op de weg. Omdat deze scooter een zacht gezoem en een bolle buik met slanke taille kende, werd de scooter Vespa genoemd. Vespa is het Italiaanse woord voor wesp. Het werd een groot succes: er werden meer dan vijftien miljoen exemplaren van de Vespa verkocht.

  Wat de Vespa scooter bijzonder maakte, was dat bij het ontwerp rekening gehouden werd met de vrouw. Vrouwen droegen met name in die tijd nog erg vaak een rok. Omdat de voorkant zo breed ontworpen was, waaide de wind langs de rokken. De rokken waaiden zo niet meer op en dit maakte ook voor vrouwen de rit aangenaam. Daarbij gold dat de zadels erg geschikt waren voor vrouwen met korte rok om op te gaan zitten.

 • Hoe je een scooter of brommer kunt betalen

  Leasen bij Fast Furious scooters

  Je kan een scooter kopen in Ede en omstreken maar bij Fast Furious scooters is het ook mogelijk om je scooter te leasen. Voor veel mensen is het namelijk onmogelijk om het bedrag voor een nieuwe scooter in een keer te voldoen. Dit kost simpelweg teveel geld. Hier heeft Fast Furious scooters iets op gevonden. Speciaal voor deze doelgroep is namelijk een leaseprogramma bedacht. Hierbij wordt er iedere maand een klein bedrag betaald. Je kunt kiezen voor betalen in verschillende termijnen. Wanneer je voor een langere leaseperiode kiest met een groter aantal termijnen, dan zal je maandelijks te betalen bedrag aanzienlijk lager zijn. Mocht je tussendoor een financiële meevaller hebben dan is het uiteraard altijd mogelijk om extra af te lossen. Hieraan zijn dan geen extra kosten verbonden.

  Naast het kopen van je scooter in Ede werkt ook het leasen van je scooter vrij eenvoudig. In onze webshop of in onze scooterwinkel kies je de scooter uit die je graag wilt aanschaffen. Ook bestel je alvast de accessoires erbij die je wilt hebben. Voort krijg je de mogelijkheid om je scooter geheel naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld het type slot, een helm, een bagagerek. Onder de pagina vind je dan de mogelijkheid om de scooter te leasen. Kik je daarop, dan kom je op de speciale leasepagina terecht. De rest wijst zich dan vanzelf.

  Nadat je jouw aanvraag voor het leasen van je scooter hebt gedan, wordt deze door ons verwerkt. Binnen twee dagen ontvang je een respons. Je aanvraag gaat daarop naar de leasemaatschappij. Deze bepaalt of je de scooter kan leasen. Als dit het geval is, dan zul je hier per mail of per post bericht van krijgen. Na ondertekening van de aanvraag stuur je deze op dezelfde wijze retour. Op deze manier hebben we al veel tevreden klanten geholpen, in plaatsen zoals Oosterbeek, Doorwerth, Rhenen, Otterlo, Renkum, Bennekom, Wageningen, Barneveld, Veenendaal en Ede zelf.

  Wanneer wij jouw ondertekende aanvraag in goede orde hebben ontvangen, maken we je scooter rijklaar. Je kunt met ons een tijdstip en datum bespreken waarop je de scooter wilt komen ophalen. Ook is het mogelijk om de scooter op jouw adres te laten afleveren.

  Dit zijn heel wat stappen, maar je hebt daarmee dan wel een nieuwe scooter in handen voor een klein maandelijks bedrag. Mocht je deze stappen echter willen overslaan, dan raden wij je aan om naar onze fysieke scooterwinkel te gaan. Hier handelen wij alles dan samen met jou af. Dit scheelt jou een hoop werk en wij houden van klantcontact en vinden het dus een genoegen om je te helpen. Ideaal als je je scooter wilt kopen in Ede.

  IN 3

  Als je je scooter wil kopen in Ede en omstreken, kun je dit doen via onze betaaloptie IN3. Waarbij je gespreid over drie termijnen kan betalen zonder hiervoor rente te betalen, kun je in het bezit komen van een nieuwe scooter zonder dat je op dat moment over het betreffende bedrag beschikt. Wil je gebruik maken van IN1, dan voldoe je deel 1 in de shop of de scooterwinkel. Deel 2 betaal je binnen 30 dagen en deel 3 binnen 60 dagen. Wanneer je gebruik maakt van IN1, dan gaan wij direct met je scooter aan de slag. 

  Onderhoud

  Je kan een scooter kopen in Ede, maar bij Fast Furious scooters kun je ook terecht voor al jouw onderhoud. We helpen je onder meer wanneer je scooter toe is aan een beurt. Onze monteurs beschikken over veel kennis en kunnen iedere scooter repareren. Ook schade herstel is mogelijk bij ons, evenals het laten balanceren van escooter accu’s en het doen van garantie aanvragen.

  Fast Furious Scooters rijden rond in de gemeente Ede, de omliggende gemeenten (Rozendaal, Arnhem, Rhenen, Apeldoorn, Renkum, Veenendaal, Barneveld, Wageningen, Scherpenzeel en Renswoude) en worden met plezier gebruikt in plaatsen zoals Rhenen, Bennekom, Veenendaal, Doorwerth, Renkum, Barneveld, Oosterbeek, Otterlo, Wageningen en Ede zelf.

 • Scooterwinkels