Scooter kopen in Hilversum en omgeving

Scooter kopen in Hilversum en omstreken? Het aanbod op dit vlak is groot. Toch zul je een aantal eisen hebben aan een online scooterwinkel. Ten eerste let je op de prijzen. Daarnaast wil je kunnen kiezen uit een ruim aanbod. Zo is er voor ieder wat wils. Van een snorfiets tot aan een elektrische scooter, het moet allemaal aanwezig zijn. Daarnaast is het een pluspunt als je kunt kiezen uit diverse betaal manieren, je ook de optie hebt om bij een scooterwinkel terecht te kunnen voor onderhoud en de medewerkers je graag helpen. Als je een scooter wilt kopen in Hilversum en omgeving is onze Fast & Furious scooterwinkel een uitstekende keuze. Ook als je in woont in plaatsen zoals Bussum, Naarden, Loosdrecht, Huizen, Blaricum, Ankeveen, Kortenhoef, Vreeland, Maartensdijk, Pijnenburg, Soest, Bilthoven, Weesp, Muiden, Muiderberg, Nederhorst Den Berg, Abcoude, Baambrugge, Breukelen en Vreeland kun je bij ons terecht. Je kunt een scooter kopen in Hilversum en omgeving bij ons, maar ook voor accessoires ben je bij ons aan het juiste adres.

 • Escooter kopen in Hilversum?

  Scooter kopen in Hilversum? Kies voor een escooter

  Een scooter kopen in Hilversum en omgeving doe je dus bij Fast & Furious scooters. Eén van de hierboven genoemde voordelen is ons uitgebreide aanbod. Je hebt niet alleen de keuze uit vele modellen, maar ook uit verschillende soorten scooters en brommers. Eén van de alternatieven waarvoor je kunt kiezen is een escooter. Escooter staat voor elektrische scooter. Waar normale scooters en brommers gebruik maken van een benzinemotor, maakt een escooter gebruik van een elektrische motor. Elektrische scooters zijn absoluut beter voor het milieu, maar er zijn meer redenen waarom je steeds meer mensen op een escooter ziet rijden.

  Wat kun je verwachten van een escooter?

  Escooters komen steeds vaker voor in het huidige straatbeeld. Dit heeft meerdere redenen. Ten eerste is een escooter beter voor het milieu. Elektrische scooters hebben een elektromotor. Scooters en brommers met een benzinemotor stoten schadelijke gassen uit die slecht zijn voor mens en omgeving. Hoe minder scooters met benzinemotoren er zijn, hoe beter dat is voor iedereen. Bovendien zijn de elektrische scooters van nu beter dan ooit. Qua kwaliteit doen ze zeker niet onder voor varianten met een benzinemotor, integendeel. Scooters met een elektrische motor zijn stiller en stinken minder. Elektrisch rijden is goedkoper en bovendien zul je minder geld kwijt zijn aan het onderhouden van je scooter. Dit komt onder meer omdat elektrische scooters minder last hebben van storingen. Daarnaast komen opstartproblemen minder vaak voor bij deze soort scooters.

  Escooters in allerlei soorten en maten

  Een scooter kopen in Hilversum en omstreken bij Fast & Furious is om meer dan één reden een slim idee. Het ruime aanbod houdt niet alleen in dat je bij ons terecht kunt voor een elektrische scooter, maar dat je ook binnen deze categorie de keuze hebt uit meerdere modellen. Hierbij is een passend model te vinden voor ieder budget. De keuze bepaal je zelf. Natuurlijk kun je altijd bij één van onze medewerkers terecht voor advies. Een scooter kopen in Hilversum en omgeving is nog nooit zo simpel geweest. Hetzelfde geldt als je kiest voor een elektrische variant.

  Alle accessoires voor je escooter koop je hier

  Het mooie aan onze online scooterwinkel is dat je bij ons ook terecht kunt voor passende accessoires voor je elektrische scooter. Als je een scooter wilt kopen in Hilversum en omstreken, is het een aanrader om meteen te beschikken over deze accessoires. Ons assortiment is niet alleen uitgebreid op het gebied van scooters en brommers, maar ook op het gebied van scooteraccessoires. Deze kun je bij ons kopen voor een goede prijs. Zo kan iedereen wel eens nieuwe banden gebruiken, of een nieuwe uitlaat. Maar ook voor bijvoorbeeld USB aansluitingen en displays kun je bij ons terecht.

 • Scooter kopen in Hilversum

  Een scooter kopen in Hilversum en omgeving bij Fast & Furious

  Als je een scooter wilt kopen in Hilversum en omstreken, doe je dat via onze online scooterwinkel. Er kleven meerdere voordelen aan een scooter of brommer kopen bij ons. Zo tref je bij geen enkele andere online scooterwinkel een ruimer assortiment aan. Zo kun je bij ons terecht voor alles van snorfietsen tot aan elektrische scooters, maar ook voor toppers als de Vespa Sprint of Piaggio Zip Custom kun je bij ons terecht. Dit aanbod gaat gepaard met uitstekende prijzen. Daarnaast koop je bij ons ook je scooteraccessoires, en ook voor onderhoud kun je bij ons terecht. Je hebt de keuze uit meerdere betaalmanieren en ook de andere klantvoorwaarden zijn in jouw voordeel. Scooter kopen in Hilversum? Je doet het bij ons.

  Elektrische scooter: een interessant alternatief

  De keuze is reuze bij Fast & Furious. Hiermee bedoelen we niet alleen de modellen waar je uit kunt kiezen, maar ook de soorten scooters die je kunt bestellen. Eén van de interessantere opties van nu is de escooter. Een benzinemotor is nog altijd de norm, maar er kleven ook enkele nadelen aan een dergelijke motor. Zo stoten benzinemotoren schadelijke gassen uit voor mens en milieu. Deze gassen stinken. Scooters met een elektrische motor hebben hier geen last van. Ze stinken niet, ze zijn niet schadelijk voor mens en milieu, en ze zijn bij ons te koop voor een goede prijs. Tevens staat elektrische scooters er om bekend dat ze minder vaak onderhoud nodig hebt. Dit komt onder meer door de lagere frequentie van storingen en opstartproblemen.

  Scooter kopen in Hilversum? Bestel het bij onze showroom

  Het is eenvoudig om via onze online scooterwinkel een scooter te kopen in Hilversum. Een paar klikken en je hebt het voor elkaar. Maar we kunnen ons best voorstellen dat je jouw potentiële tweewieler het liefst een keer in het echt wilt zien voordat je overgaat tot een definitieve aankoop. Ook in dat geval kun je bij Fast & Furious terecht. Wij beschikken over een eigen showroom die ook vanuit Hilversum prima te bereiken is met de auto. Natuurlijk zorgen we er voor dat er op onze website niets ontbreekt aan info over een scooter, zodat je precies weet wat je koopt. Maar als je het liefst toch nog even je aankoop in het echt wilt zien, ben je altijd welkom bij onze showroom.

  Alles voor de klant

  De klant staat voorop bij Fast & Furious. Wij staan altijd voor je klaar met advies, mocht je hier behoefte aan hebben. Ook als je niet zeker weet welke accessoires je nodig hebt voor je scooter, kun je bij ons terecht. Wij streven altijd er naar om 100% klanttevredenheid te bereiken. Daarnaast bieden we je de keuze uit meerdere betaal manieren. Via onze site kun je simpel en snel online betalen. Je kunt natuurlijk gewoon normaal betalen, maar je kunt er ook voor kiezen om via IN3 te betalen. Hierbij betaal je in drie stappen. Het aankoopbedrag wordt in drieën gedeeld. Het eerste gedeelte betaal je meteen. Het tweede gedeelte betaal je na 30 dagen en het derde gedeelte betaal je na 60 dagen. Deze flexibiliteit is nog een reden om voor onze online scooterwinkel te kiezen.

  Scooter leasen in Hilversum? Het kan bij ons

  Bij ons ben je aan het goede adres als je een scooter wilt kopen in Hilversum en omstreken. Maar wist je dat je bij ons ook terecht kunt als je een scooter wilt leasen? Vaak wordt bij leasen gedacht aan zakelijk leasen, waarbij je een voertuig in feite huurt. Dat is bij ons niet het geval. Als je een scooter leaset, spreken we een termijn af. Hierbij bepaal je zelf de lengte van de termijn: 12, 18, 24, 36, 48, 60, of 72 maanden. Heb je jouw tweewieler afbetaald? Dan is het voertuig voor jou. Hoe langer de termijn is, hoe minder je per maand betaalt maar hoe langer je bezig bent met afbetalen. Die keuze bepaal jij. Je behoudt dus zelf de controle over hoe je jouw scooter of brommer gaat leasen.

 • Onderhoud in Hilversum

  Service en onderhoud bij Fast & Furious

  Het is natuurlijk ontzettend fijn dat je bij ons een goede scooter kunt kopen. Je hebt de keuze uit een uitgebreid aanbod, dus de kans is groot dat je bij ons vindt wat je nodig hebt. Tegelijkertijd houden onze services hier niet bij op. Wij helpen je graag om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van je voertuig. Daarom kun je bij ons ook terecht voor service en onderhoud van je scooter of brommer. Het is aan te raden om je scooter goed te onderhouden. Dit kun je zelf uitvoeren, mocht je hier handig in zijn. Toch kan het zeker lonen om ons service en onderhoud te laten uitvoeren, zeker als je niet ervaren bent op dit vlak. Wij zorgen er voor dat je scooter of brommer in top conditie blijft. Zo wordt de levensduur van het voertuig verlengd. Dit houdt in dat jij langer kunt genieten.

  Bij ons heb je de keuze uit meerdere servicepakketten. Je kiest wat het beste bij je past. Zo is het mogelijk om gebruik te maken van onze haal en breng service. We kunnen beide voor je uitvoeren, maar ook alleen halen of brengen is een optie. De keuze is geheel aan jou. Zo kun je onderhoud laten uitvoeren op de manier die jij voor ogen hebt. Onderhoud is een uitstekende manier om grotere problemen te voorkomen. Soms kan er al sprake zijn van kleinere mankementen. Deze defecten zijn niet altijd duidelijk, maar kunnen op den duur leiden tot grotere problemen. Grotere problemen leiden tot hogere kosten. Daar zit je niet op te wachten. Service en onderhoud kan een hoop problemen voorkomen. Je kunt bij ons terecht met ieder model, van een Vespa Primavera tot aan een Piaggio Zip SP. Wij weten precies wat iedere soort scooter nodig heeft om optimaal te kunnen werken. Zelfs voor het opvoeren van je brommer of scooter, ook als het gaat om een elektrische variant, kun je bij ons terecht.

 • Scooter modellen

  Wat zijn de aanraders uit ons aanbod?

  Het is flauw om te zeggen dat je bij ieder model uit ons aanbod goed zit. Toch is het zo. Wij bieden onze klanten kwaliteit voor goede prijzen, zelfs als het om de wat duurdere modellen gaat. Daarom weet je dat je bij Fast & Furious altijd goed zit. Onze online scooterwinkel gaat altijd voor 100% klanttevredenheid. Natuurlijk hebben wij zelf ook zo onze eigen favorieten. Hieronder zetten we enkele van de toppers uit ons aanbod voor je op een rijtje. Ook voor bijpassende accessoires, service en onderhoud kun je bij ons terecht.

  Vespa scooter

  De Vespa scooter is om meerdere redenen een goede aankoop. Het is misschien niet het belangrijkste, maar een stijlvol en sportief uiterlijk is altijd mooi meegenomen. In dat geval zit je altijd goed bij een Vespa scooter, of je nu kiest voor een model zoals de Vespa Sprint of de Vespa Primavera. Tevens staat de scooters van Vespa bekend om hun hoge rijcomfort. Het is simpelweg heerlijk om op de scooters van dit merk te rijden. Bovendien weet dit merk ieder model uit hun aanbod iets unieks te geven. Bij de Vespa Sprint zijn dit bijvoorbeeld de koplampen en velgen die beschikken over hun eigen unieke stijl. Kies je voor een Vespa Primavera, dan valt de 4.3” full colour TFT display meteen op. Bij ons koop je een Vespa scooter voor een goede prijs. Deze prijzen zijn een stuk lager in vergelijking met onze concurrenten.

  Piaggio Zip

  Een ander goed alternatief om voor te kiezen is de Paggio Zip. Dit merk is niet voor niets geliefd onder vele van onze klanten. Ten eerste zijn de modellen uit de Piaggio Zip serie wat betaalbaarder in vergelijking met de hierboven genoemde Vespa scooters. Tegelijkertijd boeten ze niet in op het gebied van kwaliteit. Zo is het heerlijk om op één van de Piaggio Zip varianten te rijden, bijvoorbeeld de Piaggio Zip SP of de Piaggio Zip Custom. Alle modellen uit deze serie zijn sportief en zien er goed uit. Natuurlijk kun je ook bijpassende accessoires via onze online scooterwinkel bestellen. Wij vinden dit merk echt een topper, en wij verwachten dat jij de Piaggio Zip scooters ook zult kunnen waarderen.

  Riva scooters

  Een andere aanrader uit ons assortiment zijn de Riva scooters. Riva scooters bevinden zich in een nog lagere prijsklasse in vergelijking met de hierboven benoemde Vespa scooters en Piaggio Zip scooters. Tegelijkertijd staan Riva scooters bekend om hun hoge rijcomfort in combinatie met hun stijlvolle looks. Je voelt je simpelweg cooler als je op een Riva scooter rijdt. Binnen ons assortiment zijn diverse modellen verkrijgbaar. Goede voorbeelden hiervan zijn de BTC Riva Lux, de Sym Fiddle 2 en de Riva Fast. Tevens kun je bij ons terecht voor accessoires, service en onderhoud van je Riva scooter.

 • Overige Scooterwinkels