Scooter kopen Lelystad

Scooter kopen in Lelystad? Bij Fast & Furious vind je de scooter die jij zoekt. Je betaalt natuurlijk de laagste prijs, je kunt bij ons rekenen op een uitstekende service en we hebben meestal het merk en model waarop jij wilt rijden gewoon voor je staan.

Met onze bromfietsen, snorfietsen, bromscooters, snorscooters en bijvoorbeeld elektrische scooters hebben we het breedste aanbod en bovendien het type dat jij zoekt. Dus weet je al precies wat je wilt rijden of zoek je een manier om inspiratie op te doen? We helpen je graag op weg, bijvoorbeeld met merken zoals Vespa, Piaggio en Riva.

 • Scooter aanbod Lelystad

  En denk je erover om elektrisch te gaan rijden? Het is heerlijk comfortabel, je hoeft nooit meer te tanken en ook over CO2-uitstoot hoef jij je geen zorgen meer te maken. We laten je graag zien welke merken hiermee voorop lopen en welke mogelijkheden je hebt.

  Bovendien helpen we je graag de scooter te financieren, als je een manier zoekt om die bijvoorbeeld gespreid te betalen. En moet er tussendoor onderhoud plaatsvinden of zoek je een specialist voor jouw reparatie? We zijn meer dan een adres om jouw scooter te kopen in Lelystad. We zijn jouw specialist en aanspreekpunt, voor een scooter waarop je talloze onbezorgde kilometers kunt maken.

  scooterwinkel lelystad fast furious scooters

  Vespa, Piaggio, Riva en meer

  Wil je een scooter kopen in Lelystad en zoek je naar een Vespa, Piaggio, Riva of een van de andere merken? Het zijn de populaire keuzes binnen ons brede aanbod. We weten welke modellen het goed doen en bieden natuurlijk mogelijkheden om die helemaal naar wens samen te stellen. Dus zoek je een custom-scooter of heb je specifieke wensen om jouw Vespa of andere scooter te stylen? We helpen je er graag mee, voor een model waar jij trots op kunt zijn en waarmee je laat zien wie je bent.

  Vespa scooter

  Vespa geldt als een van de grootste en meest bekende merken voor scooters. Dus zoek je naar een Sprint of een Primavera in Lelystad? Het zijn de populairste keuzes binnen het merk, die we je natuurlijk kunnen leveren. En zoek je naar een Vespa Sprint Custom of een Primavera Custom? E helpen je de scooter helemaal retro te maken of naar jouw wens aan te passen. Er is echt van alles mogelijk, waarmee we je de kans bieden de scooter helemaal te customizen. Dus zoek je naar een scooter van de beste kwaliteit, die iedere keer dat je er naartoe loopt een glimlach op je gezicht brengt? Wij helpen je de scooter te kopen in Lelystad waar je trots op kunt zijn.

  Piaggio Zip scooter

  Minstens zo populair is de Piaggio Zip, die voor velen geldt als de ideale stadsscooter. Rijd de scooter in Lelystad en omgeving, zodat je overal snel en makkelijk komt en bovendien precies voor de deur kunt parkeren. De scooter is lekker wendbaar, heerlijk tijdloos en bovendien heel erg betrouwbaar. Het zijn de belangrijke eigenschappen, waarmee het merk een grote schare fans heeft weten te verzamelen. En zoek jij naar een manier om de Piaggio Zip scooter te customizen? Voeg een windscherm of een beugelset toe, maak gebruik van de speciale LED-knipperlichten en andere banden of een compleet black pack.

  Zelfs als Piaggio Zip custom heeft de scooter in Lelystad een heel aantrekkelijk prijskaartje, zodat je daar op een voordelige manier gebruik van kunt maken. Het is een mooie en betaalbare keuze, waarmee we er graag voor zorgen dat je voortaan voor alle kleine ritjes jouw scooter zal pakken.

  Riva scooter

  Hoe zorg je met een klein budget toch voor een scooter in Lelystad die je overal brengt en die leuk is om op te rijden? Je kiest voor een Riva scooter! Het is een model met de typische Italiaanse retro-looks, waar je ontzettend blij van wordt als je er alleen al naar kijkt. Het is een goedkope scooter, die tegelijkertijd op een heel degelijke manier in elkaar zit. Bovendien heb je de keuze uit meerdere modellen, die je ook helemaal naar wens kunt samenstellen. Dus maak er een custom scooter van, bijvoorbeeld met de bijzondere LED-verlichting en de valbeugelset die we daarop kunnen aanbrengen voor je.

 • Escooter aanbod Lelystad

  Elektrische scooter in Lelystad

  Zoek je een scooter in Lelystad waarmee je de toekomst tegemoet kunt rijden? Steeds meer modellen hebben een elektrische aandrijving. Dat betekent dat je daarmee niet meer hoeft te tanken, omdat je het model gewoon aan het stopcontact kunt opladen. Of met een speciale laadpaal natuurlijk, als je in korte tijd weer zoveel mogelijk actieradius wilt hebben.

  We zijn bij Fast & Furious jouw specialist in elektrische scooters. Uiteraard zijn ze beschikbaar in een mooie moderne look of juist helemaal in retro. En zoek je een elektrische driewieler? Met ons brede assortiment zorgen we ervoor dat je rijdt op het model dat jij wilt kopen. Ze zijn er als snorscooter en snorfiets of als bromscooter en bromfiets, waardoor je bovendien zelf bepaalt hoe hard je kunt rijden en of je daar bijvoorbeeld een helm bij moet dragen.

  Dus zoek je een elektrische scooter in Lelystad om zonder helm te rijden? Of gaat het je om een e-scooter die vooral goedkoper is in het gebruik dan de traditionele modellen? Je hoeft er niet meer mee te tanken, dus alle kosten aan de pomp kun je eenvoudig besparen. En maak je gemiddeld veel kilometers op de scooter? Dan is die ook in onderhoud waarschijnlijk goedkoper dan een model op benzine.

  Lage onderhoudskosten

  Kies je voor een elektrische scooter in Lelystad? De aanschafprijs ligt steeds lager, waardoor het goed mogelijk is om goedkoop gebruik te maken van een e-scooter. Je betaalt daarvoor niet meer de hoge prijs van een paar jaar geleden. Bovendien liggen de kosten per kilometer over het algemeen lager. Je hoeft er niet meer mee te tanken en ook de onderhoudskosten zijn niet zo hoog.

  Het motorblok van een elektrische scooter zit natuurlijk anders in elkaar. Er is sprake van veel minder bewegende delen, waardoor er ook minder kan slijten en kapot kan. Het onderhoud van dit type motorblokken is een stuk eenvoudiger. Er is minder onderhoud nodig en we zijn daar minder lang mee bezig, waardoor de kosten lager liggen. Dus zoek je een scooter die goedkoop is in aanschaf én die weinig kosten met zich meebrengt per kilometer? Dan is het een uitstekend idee om de scooter elektrisch te kiezen.

  En ben je benieuwd naar de modellen om zeker een keer naar te kijken? Zowel Vespa als een paar andere merken hebben een eigen elektrisch exemplaar. Daarnaast kun je eens kijken naar de Nipponia eLegance. En zoek je een meer bijzondere scooter om mee op te vallen? De Doohan iTango en de Move V28 zijn elektrische driewielers, waarmee je zeker weet dat je in Lelystad en omgeving behoorlijk zal opvallen.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Scooter kopen in Lelystad

  Wil je een scooter kopen in Lelystad en ben je daarvoor op zoek naar een Vespa, Piaggio Zip, Riva of een ander merk? We zijn jouw specialist in scooters met en zonder helm, net als in e-scooters om binnenkort te rijden op een fijne elektrische scooter. Wij weten waar je naar op zoek bent en welke modellen populair zijn. Daarmee zorgen we ervoor dat we die netjes voor je op voorraad hebben, zodat je er zo snel mogelijk op kunt wegrijden. En wil je de scooter helemaal naar je wens samenstellen of customizen? We bieden je daarvoor tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld met LED-verlichting, valbeugels en windschermen.

  Uiteraard adviseren we je graag over de beste scooter in Lelystad, net als een goede verzekering die je daarbij kunt afsluiten. Dus zoek je dé specialist die je helpt een fijn model te rijden om onbezorgde kilometers op te rijden? Wij luisteren naar je wensen, kunnen je goed adviseren en gaan er snel voor je mee aan de slag. Zo kun jij de scooter kopen die je zoekt, als jouw nieuwe trots in Lelystad en omgeving.

  Betalen en financieren

  Kom je een scooter kopen in Lelystad? We begrijpen dat dit een grote uitgave is, zelfs met de lage prijzen die we berekenen. Misschien heb je er lang voor gespaard of zoek je juist naar een manier om de scooter te financieren.

  Bij Fast & Furious maken we de scooter graag toegankelijk voor een zo breed mogelijk publiek. Je kunt daarom al een splinternieuwe scooter kopen vanaf 999 euro. Uiteraard kun je naast de normale modellen kiezen voor retro-scooters en andere ontwerpen. Dus ga je voor heel sportief, voor elektrisch of een van de specifieke merken waar je van bent gaan houden? We hebben scooters voor ieder budget, waarmee je zeker weet dat we ook voor jou het model hebben dat je zoekt.

  Tip: wil je gebruik maken van een goedkope scooter, bijvoorbeeld omdat je daar maar af en toe mee gaat rijden? De Chinese merken zijn vaak een stuk goedkoper, omdat ze minder bekend zijn. We denken graag met je mee, voor een scooter die past bij de manier waarop jij daarop zal rijden.

  De bekende merken voor onze scores zijn bijvoorbeeld Aprilia, Nipponia, Kymco, Peugeot, Piaggio, SYM, Vespa en Yamaha. Met deze merkscooters weet je zeker dat je een goede en betrouwbare keuze maakt. Dus zoek je een scooter voor het woon-werkverkeer of ga je er op een andere manier veel mee rijden? Bij deze merken vind je de modellen die je betrouwbaar en zonder zorgen van A naar B brengen.

  Scooter leasen

  Wil je de scooter nieuw of tweedehands kopen, maar daar liever niet in één keer voor betalen? Geen probleem, je kunt bij ons een scooter leasen in Lelystad. Dat betekent dat je een vast bedrag per maand betaalt, pas vanaf het moment dat je die voor de eerste keer start.

  Je kunt een brommer of scooter leasen voor een periode vanaf 12 maanden. En kies je ervoor om het contract voor de maximale 72 maanden aan te gaan? Dan is dit al mogelijk vanaf 16 euro per maand. Op die manier bieden we je een voordelige keuze, waarbij je natuurlijk zelf bepaalt welk maandbedrag je betaalt. Kies voor een kortere of een langere looptijd, of laat je daarover adviseren door onze medewerkers.

  Tip: heb je bij de scooter in Lelystad extra accessoires nodig of zoek je naar een goede helm en andere materialen? Die kun je combineren in de lease, waardoor je ook daarvoor niet in één keer een groot bedrag hoeft te betalen.

  Betalen in termijnen

  Je kunt natuurlijk een goedkope scooter in Lelystad kiezen. Al begrijpen we het ook dat je zoekt naar een mooi of een specifiek betrouwbaar model. Daarom bieden we je bij Fast & Furious graag de mogelijkheid om het bedrag in termijnen te betalen. Het is niet nodig om alles in één keer over te maken. Bovendien hoef je daar aan de andere kant geen rente of andere kosten voor te betalen. Het is in plaats daarvan een service die we je graag aanbieden, om de aankoop makkelijker te maken.

  We werken voor de scooter betaling in termijnen samen met IN3. Je kunt de prijs delen door 3, zonder dat je rente of andere bijkomende kosten betaalt. Je betaalt bij aankoop een derde van de prijs, binnen 30 dagen het tweede deel en vervolgens binnen 60 dagen het laatste deel.

 • Onderhoud en reparaties Lelystad

  Onderhoud en reparaties

  De nieuwe scooters van topmerken zijn een betrouwbare keuze en ook de goedkopere modellen zitten uitstekend in elkaar. We kijken ze goed voor je na, leveren ze netjes af en zorgen er daarmee voor dat je veel onbezorgde kilometers tegemoet kunt gaan. Het is de belangrijkste garantie die we je kunnen bieden, waarmee je zeker weet dat je met veel plezier de deur uit zal rijden.

  Een goede scooter vraagt om degelijk onderhoud, waarmee je er regelmatig voor zorgt dat deze netjes wordt nagekeken. Je wilt natuurlijk voorkomen dat de scooter in Lelystad kapot gaat, en dit is daarvoor de beste manier. We hebben veel ervaring met scooters van Vespa, Piaggio en bijvoorbeeld Riva, net als de andere modellen die je kunt bestellen. En rijd je een elektrische scooter? Ook daarvan weten we wat er op welk moment moet gebeuren om die goed te onderhouden.

  Bij de aanschaf van jouw nieuwe scooter kun je meteen gebruik maken van ons onderhoudspakket. We garanderen op die manier dat je daar lekker zorgeloos op kunt blijven rijden, omdat we het onderhoud uitvoeren dat belangrijk is. Bovendien kun je gebruik maken van onze haal- en brengservice, waarmee we het je makkelijk maken om de scooter te laten onderhouden.

  En is de scooter toch een keer kapot of heb je op een andere manier te maken met schade? Heel vervelend! Maar gelukkig geen ramp, omdat we dit in de meeste gevallen heel netjes voor je kunnen herstellen. We weten wat er moet gebeuren en maken zoveel mogelijk gebruik van originele onderdelen. Zo zorgen we voor een vakkundige reparatie van jouw scooter in Lelystad, waardoor die er snel weer als nieuw uitziet.

 • Overige Scooterwinkels