Scooter snor

Zocht je op scooter snor dan zocht je waarschijnlijk naar een scooter waarbij je geen helm hoeft te dragen en die slechts 25 kilometer per uur kan. Deze scooter snor is bij uitstek geschikt binnen de stad en met mooi weer. De helm die je niet hoeft te dragen op de snor geeft je een extra gevoel van vrijheid. Je krijgt bovendien ook veel meer van de omgeving mee en wanneer het lekker weer is kun je extra genieten.

Elektrische snor

Naast een benzine scooter in snor kun je ook een elektrische scooter in snor kopen. In plaats van benzine te tanken, laad je de accu op. Rijden op elektriciteit heeft voor- en nadelen. Het nadeel is dat het rijbereik wat beperkter is. De elektrische scooter haalt namelijk zo’n 100 tot 150 kilometer op een volle accu. Wanneer de snor op benzine zou zijn, dan rijd je ongeveer een 400 kilometer op een tank. Voor wie veel in de stad rondrijdt is dat meestal geen probleem.

De voordelen van een elektrische snor zijn dat de onderhoudskosten en kosten per kilometer lager zijn dan die bij de brom. Een benzinemotorblok bestaat uit een heleboel bewegende onderdelen en is gevuld met olie. Een aantal onderdelen moeten vanwege slijtage wel eens vervangen worden, net als de motorolie. Bij een elektrisch motorblok heb je daar niet mee te maken. Evenmin met afstellen, warmlopen, of starten. De esnor scooter vertoont minder storingen en is qua aanschaf steeds goedkoper. Een elektrische scooter snor kun je al voor een kleine 1500 euro kopen!

Snor merken

Alle bekende merken en types kun je wel in een snor variant kopen. Het aanbod bromscooters is even groot als die van de snorscooters. Zelfs bezorgscooters kun je tegenwoordig al kopen in snormodellen.

Budget toppers zijn: AGM, IVA, BTC, Killerbee en Turbho.

Duurder maar ook hogere kwaliteit: Piaggio, Sym, Peugeot, Vespa, Kymco, en Yamaha.

Modellen die te verkrijgen zijn

Een van de best verkochte modellen is toch wel de retro scooter. De afgelopen jaren is de retro scooter niet aan te slepen en worden ze meer verkocht dan ooit. Je ziet ze in allerlei modellen voorbij komen, van traditionele Vespa’s tot aan XL scooters met een breed stuur. Bijna ieder merk verkoopt ze wel. Naast retro modellen kun je bij ons ook terecht voor een stadsscooter in snor of scooter met een race of sportief design. Zoek je echt iets sportiefs, kijk dan eens bij de Kymco Super 8, Aprilia SR, Yamaha Aerox, of Peugeot Speedfight.

Scooter snor kopen

Wil een scooter snor kopen, dan hebben wij ruim 75 modellen waaruit je kunt kiezen, van bekende tot minder bekende merken. Voor ieder budget hebben wij een snorscooter! Ga jij voor een sportmodel of voor een retro?

Betalen in termijnen door te leasen

Wil je het aankoopbedrag liever in termijnen betalen? Kies dan voor leasen. Kopen op afbetalen is bij ons geen enkel probleem. Zelfs alle extra’s van windscherm tot helm kun je meenemen in de lease. Al vanaf 19,- euro per maand kun je een snorscooter leasen.

Laten thuisbezorgen of zelf ophalen

Wil je de scooter laten thuisbezorgen of zelf komen afhalen bij een van onze servicepunten. In de buurt van veel grote steden hebben wij servicepunten zitten. Kijk hier of er bij jou in de buurt ook een vestiging zit. Bij de servicepunten kun je tevens voor de onderhoud en garantie terecht.