Scooter kopen in Purmerend en omstreken

Scooter kopen in Purmerend? Je doet het bij onze Fast & Furious online scooterwinkel. Ook als je woont in nabij gelegen plaatsen zoals Weidevenne, Middenbeemster, Katwoude, Monickendam, Marken, Warder, Oosthuizen, Wormer, Purmerland, Ilpendam, Hobrede, Purmer en Zaandam kun je bij ons terecht. Wij maken je een scooter kopen in Purmerend of omstreken eenvoudiger dan ooit. Je hebt bij ons de keuze uit een ruim aanbod, en dat allemaal tegen scherpe prijzen. Daarnaast zit je bij onze scooterwinkel goed als je op zoek bent naar scooteraccessoires, en ook voor service en onderhoud kun je bij ons terecht. Alles voor je scooter vind je bij Fast & Furious.

 • Escooter kopen in Purmerend

  Scooter kopen in Purmerend? Bestel een escooter

  Mocht een scooter willen kopen in Purmerend of één van de aangelegen plaatsen, dat ben je bij Fast & Furious sowieso aan het juiste adres. Eén van onze selling points is het grote aanbod dat je bij ons aantreft. Je kunt bij ons niet alleen kiezen uit diverse modellen, maar ook kun je bij ons kiezen uit verschillende types scooters. Hierbij kun je denken aan snorfietsen en brommers, maar tegenwoordig kun je ook kiezen voor een escooter. Een escooter maakt gebruik van een elektrische motor in plaats van een benzine motor. Een escooter wordt daarom ook wel een elektrische scooter genoemd. De laatste jaren kiezen klanten steeds vaker voor een escooter. Dit komt onder meer omdat escooters met diverse voordelen gepaard gaan. Hierdoor is het een interessante optie als voertuig.

  Waarom is een escooter een interessante optie?

  Escooters zijn helemaal in op dit moment. Deze variant van de scooter beschikt over een aantal handige pluspunten. Ten eerste staan elektrische scooters er om bekend dat ze beter zijn voor het milieu. Scooters met een benzinemotor stoten gassen uit die schadelijk zijn voor zowel mensen als het milieu. Deze uitlaatgassen moeten de ban in, willen we een mooie groene wereld behouden. Escooters zijn een uitstekend alternatief voor scooters met een benzinemotor dankzij hun elektrische motor. Ze stoten hierdoor geen slechte gassen uit, ze zijn stiller en ze stinken minder. Dat maakt een escooter een groene keuze. Maar er zijn nog meer voordelen. Elektrisch rijden is goedkoper. Tevens hebben escooters minder last van zowel storingen als opstartproblemen. Hierdoor zijn de kosten van het onderhoud ook lager in vergelijking met scooters met een benzinemotor.

  Welke escooter kies jij?

  Een escooter gaat dus met vele pluspunten gepaard. Je doet wat voor het milieu, maar je beschikt ook over een voertuig van hoge kwaliteit. Als je een scooter wilt kopen in Purmerend of omstreken, kun je dit het beste doen bij onze online scooterwinkel. Dit doe je niet alleen omdat onze prijzen laag zijn en omdat we je diverse betaal manieren aanbieden, maar ook omdat je bij ons de keuze hebt uit meerdere elektrische scooter modellen. Zo kies je zelf wat het beste bij je past.

  Escooter en accessoires

  Het houdt niet op bij een scooter kopen in Purmerend of één van de aanliggende plaatsen. Voor een scooter zul je over het algemeen ook passende accessoires nodig hebben. Zo ook als het gaat om een elektrische scooter. Gelukkig ben je ook in dat geval bij onze online scooterwinkel aan het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je alle accessoires in het bezit hebt die je nodig hebt. Zo kun je er voor langere tijd tegenaan. Accessoires voor je scooter zijn er in allerlei soorten en maten. Zo kun je bij ons valbeugels of nieuwe banden kopen, maar ook windschermen of een nieuwe uitlaat. Zelfs voor technische snufjes zoals USB aansluitingen kun je bij ons terecht. Scooter kopen in Purmerend? Vergeet de accessoires niet.

  Daarom kies je voor onze online scooterwinkel

  Een scooter kopen in Purmerend doe je bij Fast & Furious. Onze online scooterwinkel beschikt over het grootste online assortiment van dit moment. Dit ruime aanbod koppelen we aan lage prijzen. Zo weet je zeker dat je kwaliteit voor de beste prijs in huis haalt, zelfs als het gaat om toppers zoals bijvoorbeeld de Vespa Primavera of een Piaggio Zip SP. Wij hebben scooters voor elk budget, er is voor ieder wat wils.

  Waarom een escooter een goede optie is

  Een relatief recente toevoeging aan ons aanbod is de escooter, ook wel bekend als de elektrische scooter. Dit type scooter maakt gebruik van een elektrische motor als aandrijving in plaats van een benzinemotor. Benzinemotoren hebben meerdere nadelen. Ze stoten schadelijke gassen uit die slecht zijn voor mens en milieu. Ze maken veel geluid en de uitstootgassen stinken. Bovendien heb je bij voertuigen met benzinemotoren een grotere kans op storingen en opstartproblemen in vergelijking met elektrische motoren. Escooters zijn dus beter voor het milieu en je hebt een kleinere kans op problemen. Hierdoor zul je tevens minder geld kwijt zijn aan het onderhouden van deze variant scooters. De laatste jaren kiezen steeds meer klanten voor een elektrische scooter. Jij ook? Als je een scooter wilt kopen in Purmerend of omgeving, is een escooter een interessante optie.

 • Kopen, leasen of IN3?

  Kom langs bij onze showroom

  Als je een scooter wilt kopen in Purmerend of omgeving, kun je dat simpel en snel doen via onze online scooterwinkel. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwegen keuze te maken. Bovendien kun je aan de hand van afbeeldingen ons aanbod vanuit alle hoeken bekijken. Zo weet je precies wat je kunt verwachten van een scooter. Alsnog kun je het fijn vinden om de scooter die je op het oog hebt in het echt te zien. Het is mogelijk in onze showroom. Hier tref je net zo’n groot aanbod aan als via onze online winkel. Zo kun je in het echt kijken of een scooter of brommer iets voor jou is. Je bent altijd welkom in onze showroom. Ook vanuit Purmerend of één van de aanliggende plaatsen is onze showroom goed bereikbaar met de auto. Scooter kopen in Purmerend of omstreken? Kom langs bij de Fast &Furious showroom.

  De klant staat voorop

  Wij streven te allen tijde 100% klanttevredenheid na. Zo kun je altijd bij ons terecht als je niet zeker weet welke scooter of brommer het beste bij je past. Ook als je niet zeker weet welke accessoires je echt nodig hebt, kun je bij ons terecht met je vragen. Wij helpen je graag. Onze site is overzichtelijk, beschikt over een ruim assortiment en nergens anders tref je scherpere prijzen aan. Daarnaast kun je bij ons kiezen uit meerdere betaal manieren. Via onze online scooterwinkel kun je veilig en gemakkelijk online betalen. Je kunt meteen afrekenen, maar je kunt het aankoopbedrag ook in drie delen afrekenen. Dit wordt ook wel betalen met IN3 genoemd. Aan de hand van deze betaal manier betaal je het eerste gedeelte meteen, waarna je het tweede gedeelte na 30 dagen afrekent en het derde deel na 60 dagen. Dit geeft je net dat beetje extra flexibiliteit als je een scooter of brommer gaat afrekenen.

  Scooter kopen of scooter leasen?

  Een scooter kopen in Purmerend of één van de aanliggende plaatsen is dus een mogelijkheid via onze online scooterwinkel, maar wist je dat het bij ons ook een optie is om een scooter te leasen? Vaak wordt leasen verward met het huren van een scooter of brommer, maar bij ons zit dat net even anders. Voor het leasen van een scooter wordt een betaaltermijn afgesproken. Als je de boel hebt afbetaald, is de scooter van jou. Bij ons heb je de keuze uit meerdere termijnen: 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Hoe langer de termijn is waarvoor je kiest, hoe minder je moet afbetalen per maand. Je bepaalt zelf wat je voorkeur heeft. Nadat je jouw scooter of brommer hebt afbetaald, is het voertuig geheel van jou.

 • Onderhoud in Purmerend

  Service en onderhoud aan je scooter

  Een ander belangrijk onderdeel wat je om de zoveel tijd zult moeten laten uitvoeren is service en onderhoud. Onderhoud is een uitstekende manier om grotere problemen, en dus hogere kosten, te voorkomen. Bij Fast & Furious kun je hiervoor terecht. Wij zorgen er voor dat je tweewieler in optimale conditie blijft. Een afspraak voor service en onderhoud is zo gemaakt. Hierbij heb je de keuze uit meerdere servicepakketten. Een mogelijk onderdeel van het pakket is onze haal en breng service. Wij kunnen je scooter of brommen op komen halen en ook weer af komen leveren bij je thuis. Je kunt ook er voor kiezen om alleen van één van deze opties gebruik te maken, of helemaal niet. Die keuze is geheel aan jou. Zo maken we je het gemakkelijk om je tweewieler te laten onderhouden door ons.

  Vaak denken mensen dat ze beter geld kunnen besparen door onderhoud niet te laten uitvoeren. Dit is echter fout gedacht. Onderhout laat je onder meer uitvoeren om grotere defecteren te voorkomen. Hoe groter de problemen zijn, hoe meer er gerepareerd moet worden en hoe hoger de kosten zullen uitvallen. Voorkomen is beter dan genezen, en in dat geval voorkom je niet alleen grote defecten maar ook hogere kosten. Ook voor jou kan service en onderhoud dus veel waarde hebben. Bovendien maakt het bij ons totaal niet wat het merk en model scooter is dat je hebt. Wij kunnen je met alles helpen, van de Piaggio Zip Custom tot aan de Vespa Sprint. Tot slot is het bij Fast & Furious mogelijk om je scooter of brommer op te laten voeren. Dit kunnen we zelfs door voor elektrische scooters.

 • Scooter modellen

  Een greep uit ons aanbod

  Eén van de voordelen van het kopen van een scooter bij Fast & Furious is ons uitgebreide aanbod. Je kunt bij ons terecht voor allerlei soorten scooters, van snorfietsen tot aan elektrische scooters. Ook op het gebied van merken en modellen heb je ruim de keuze. Zo is er voor iedereen een passend voertuig te vinden. Hieronder zetten we een aantal van onze beste scooters voor je op een rij. Geweldige scooters, accessoires, service en onderhoud: Fast & Furious is jouw alles in één online scooterwinkel.

  Vespa scooter

  Het is goed mogelijk dat je een aantal eisen hebt aan de scooter die je gaat kopen. Ten eerste ben je best bereid om hier geld aan te spenderen, je hebt geen laag budget voor jezelf ingesteld. Daarnaast ben je op zoek naar een sportief model dat er stijlvol uitziet. De scooter moet lekker rijden en hoog aangeschreven staan. In dat geval is een Vespa scooter een goede optie. Bij ons kun je kiezen uit diverse soorten Vespa scooters, waaronder de Vespa Sprint en de Vespa Primavera. Dit zijn twee hoog aangeschreven modellen die bekend zijn om hun stijlvolle looks en hoog rijcomfort. Bovendien geeft Vespa iedere scooter iets unieks. Zo vallen de koplampen en velgen van de Vespa Sprint op, terwijl het eerste wat je zal opvallen aan de Vespa Primavera het 4.3” full colour TFT display zal zijn.

  Piaggio Zip

  Kijken we naar welke scooters onze klanten geregeld kopen, dan is de Piaggio Zip één van de populairdere opties van dit moment. Ten opzichte van een Vespa scooter heeft de Piaggio Zip als voordeel dat het in een lager prijsklasse te vinden is. Desalniettemin is deze scooter kwalitatief helemaal in orde. Het rijcomfort van de Piaggio Zip is bijzonder hoog. Deze scooters zijn wendbaar en rijden hierdoor lekker. Dit geldt voor alle modellen uit deze serie, van de Piaggio Zip SP tot aan de Piaggio Zip Custom. De Piaggio scooters zijn er sportief uit. Bijkomend voordeel van een scooter van Piaggio is dat je zeker weet dat het voertuig op een duurzame wijze geproduceerd is. Natuurlijk zijn ook passende accessoires voor een Piaggio Zip terug te vinden binnen ons assortiment.

  Riva scooters

  Tot slot vinden we de Riva scooters uit ons assortiment een aanrader. Ten opzichte van de Vespa scooters en de Piaggio Zip scooters zijn Riva scooters een stuk goedkoper. Kwalitatief zijn dit uitstekende voertuigen die in verschillende edities verkrijgbaar zijn. Hierbij kun je denken aan de Riva Fast of de BTC Riva Lux. Deze scooters rijden lekker en zien er ook nog eens goed uit. Het mooie aan Riva is dat ze als bedrijf ook aan de toekomst denken. Daarom zijn er vanaf nu ook elektrische Riva scooters verkrijgbaar bij onze Fast & Furious online shop.

 • Overige Scooterwinkels