Scooter kopen in Vlaardingen en omliggende plaatsen

Een scooter kopen in Vlaardingen en omstreken doe je bij onze Fast & Furious scooterwinkel. We hebben een showroom, maar via onze website is het simpeler dan ooit om online een scooter te kopen. Binnen enkele klikken van je muis is het al gedaan. Het assortiment is ruim, de prijzen zijn scherp en bovendien kun je veilig en eenvoudig via onze online scooterwinkel betalen. Iedereen kan bij ons terecht. Zo kun je simpel een scooter kopen in Vlaardingen en omliggende plaatsen zoals. Niet alleen kun je bij ons terecht voor scooters, maar ook voor accessoires, service en onderhoud zit je bij Fast & Furious goed.

 • Waarom bij Fast&Furious kopen?

  Waarom een scooter kopen in Vlaardingen bij Fast & Furious?

  Als je een scooter wilt kopen in Vlaardingen of één van de omliggende plaatsen zoals Maassluis, Schiedam, Maasland, Windas, Dijkpolder, Gaag, Rotterdam, Kethel, Kerkbuurt, Pernis, Rozenburg, Delft, Pijnacker, De Lier, Blaker, Oostbuurt, Spijkenisse en Charlois, kun je het beste kiezen voor Fast & Furious. Maar waarom zou je kiezen voor onze online scooterwinkel? Naast onze fantastische prijzen kies je voor ons omdat wij het grootste online aanbod van Nederland hebben op het gebied van scooters en brommers. Wij hebben voertuigen voor ieder budget. Bovendien vind je binnen ons assortiment enkele van de beste modellen van dit moment terug, bijvoorbeeld de Vespa Primavera of de Piaggio Zip SP. Neem gerust een kijkje en ontdek het zelf.

  De voordelen van een escooter

  De laatste tijd kiezen steeds meer mensen voor een elektrisch voertuig. Je ziet het nu veel op het gebied van auto’s. Niet alleen Tesla’s, maar ook andere merken brengen elektrische auto’s uit. Deze varianten worden steeds meer verkocht. Je ziet het ook aan het straatbeeld: daarom bedoelen we niet alleen de auto’s die rondrijden, maar ook de laadpalen die je steeds meer tegenkomt overal. Ook de elektrische scooter, ook wel bekend als de escooter, is in opkomst. Ook voor deze varianten zit je goed bij Fast & Furious. Elektrische scooters zijn beter voor het milieu dankzij hun elektrische motoren, waardoor ze geen slechte gassen uitstoten. Elektrisch rijden bespaart je een hoop geld, ook omdat je minder kwijt zult zijn aan het onderhouden van een elektrisch voertuig. Ook staat de escooter er om bekend dat ze minder last hebben van problemen en storingen waar scooters met een benzinemotor wel mee te maken krijgen. Kortom, genoeg redenen om voor een escooter van Fast & Furious te kiezen.

  Je bent altijd welkom in de Fast & Furious showroom

  Een scooter kopen in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Maasland, Windas, Dijkpolder, Gaag, Rotterdam, Kethel, Kerkbuurt, Pernis, Rozenburg, Delft, Pijnacker, De Lier, Blaker, Oostbuurt, Spijkenisse en Charlois is simpeler dan ooit dankzij onze online scooterwinkel. Over elk model vertellen we je alles wat je moet weten. Zo weet je wat je kunt verwachten en over welke eigenschappen een brommer of scooter beschikt. Bestellen doe je veilig, eenvoudig en snel, waarbij je de keuze hebt uit diverse betaal manieren. Maar niet iedereen wil zijn scooter online kopen. Sommige mensen zien hun potentiële scooter of brommer het liefst een keer in het echt voordat ze een beslissing nemen. In dat geval ben je altijd welkom bij onze showroom. Onze showroom is goed te bereiken met de auto. Onze medewerkers vertellen je alles over de scooters die hier te vinden zijn. Je kunt met al je vragen bij hen terecht.

  De klant is koning bij Fast & Furious

  Online een scooter bestellen is eenvoudiger dan ooit. Een scooter kopen in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Maasland, Windas, Dijkpolder, Gaag, Rotterdam, Kethel, Kerkbuurt, Pernis, Rozenburg, Delft, Pijnacker, De Lier, Blaker, Oostbuurt, Spijkenisse en Charlois is nog nooit zo simpel geweest. Binnen een paar klikken is het gedaan. Ook voor accessoires, service en onderhoud kun je bij ons terecht. Alles wat je nodig hebt op het gebied van scooters en brommers vind je bij ons. Ook onze klantvoorwaarden zijn in jouw voordeel. Een goed voorbeeld hiervan zijn de betaal manieren waar je uit kunt kiezen. Eén van de opties die je bij ons hebt is het betalen met IN3. Hierbij reken je af in drie delen. Het eerste deel betaal je meteen. Het tweede deel betaal je na 30 dagen en het derde deel betaal je na 60 dagen. Zo bieden we je meer flexibiliteit qua afrekenen.

  Scooter leasen bij Fast & Furious

  Mocht je een scooter willen kopen in Vlaardingen en omstreken, dan kan dit via onze online Fast & Furious scooterwinkel. Maar je hebt ook een andere mogelijkheid: een scooter leasen. Vaak wordt hierbij gedacht aan zakelijk leasen, waarbij je in feite een voertuig huurt. Zo werkt het leasen van een scooter niet bij ons. We spreken een termijn en een maandelijks bedrag af. Wanneer dit bedrag is voldaan, is de scooter geheel van jou. Wij zijn flexibel qua termijnen. Je hebt de keuze uit 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. De lengte waarvoor je kiest bepaalt het bedrag dat je per maand betaalt. Kies je bijvoorbeeld voor 12 maanden, dan betaal je een hoger bedrag per maand maar dan is de scooter wel sneller afbetaald en van jou. Kies je voor 72 maanden, dan betaal je een lager tarief per maand maar dan duurt het afbetalen wel langer. Dat is een afweging die je zelf zult moeten maken.

 • Service en onderhoud Vlaardingen

  Service en onderhoud bij Fast & Furious

  Fast & Furious is de ultieme online scooterwinkel voor jou. Dit is niet alleen omdat we een scooter kopen in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Maasland, Windas, Dijkpolder, Gaag, Rotterdam, Kethel, Kerkbuurt, Pernis, Rozenburg, Delft, Pijnacker, De Lier, Blaker, Oostbuurt, Spijkenisse en Charlois eenvoudiger dan ooit maken. Je kunt bij ons voor alles terecht. Zo beschikken wij over een groot aanbod op het gebied van scooteraccessoires. Maar ook voor service en onderhoud zit je bij ons goed. Je bepaalt zelf van welk servicepakker je gebruik maakt. Zo kan er geopteerd worden voor onze haal en breng service. Maar je kunt ook kiezen voor alleen halen of alleen brengen, of helemaal niet.

  Het onderhouden van je scooter is een goede manier om grote defecten, en dus hoge kosten, te voorkomen. Je houdt je scooter of brommer in een betere conditie, wat er voor zal zorgen dat dit voertuig langer mee zal gaan. Wij kunnen je helpen met ieder model, of je nu een Vespa Sprint of een Piaggio Zip Custom rijdt. Natuurlijk helpen we je ook met een lager geprijsd model. Iedereen is bij ons welkom. Zelfs minder bekende merken kunnen wij perfect voor je onderhouden. Tevens is het bij ons mogelijk om je scooter te laten opvoeren. Zelfs het opvoeren van een escooter is bij ons een optie.

 • Scooter modellen

  Wat zijn de aanraders uit ons aanbod?

  Een scooter kopen in Vlaardingen, Maassluis, Schiedam, Maasland, Windas, Dijkpolder, Gaag, Rotterdam, Kethel, Kerkbuurt, Pernis, Rozenburg, Delft, Pijnacker, De Lier, Blaker, Oostbuurt, Spijkenisse en Charlois: waar doe ik dat? Het antwoord is simpel. Je koopt jouw nieuwe scooter bij onze Fast & Furious scooterwinkel. Wij staan achter ieder model binnen ons aanbod. Toch kunnen we niet ontkennen dat er binnen ons assortiment een aantal toppers te vinden zijn waar de gemiddelde scooterfan van gaat watertanden. Deze uitmuntende scooters zetten we hieronder voor je op een rijtje.

  Vespa scooter

  Als je een scooter wilt kopen in Vlaardingen, zul je zien dat de keuze reuze is op dit vlak. Soms kun je door de bomen het bos niet meer zien. Als een ruim budget geen probleem voor je is, is een Vespa scooter een interessante optie. Hierbij heb je de keuze uit meerdere modellen zoals de Vespa Sprint en de Vespa Primavera. Elk model heeft iets unieks. Bij de Vespa Sprint zijn dit de kekke koplampen, bij de Vespa Primavera de full colour display. Daarnaast zijn er algemene kenmerken die bij iedere Vespa scooter horen: stijl, klasse, sportiviteit en een hoog rijcomfort.

  Piaggio Zip

  De Vespa Sprint is een uitstekende lijn, maar ook prijzig. Zelfs als je voor deze beste prijs deze scooter koopt bij ons, kan het zijn dat je dit iets te gortig vindt. Een goed alternatief uit een lager prijssegment is de Piaggio Zip. Ook van deze scooter zijn er meerdere modellen binnen ons aanbod te vinden. Goede voorbeelden zijn de Piaggio Zip SP en de Piaggio Zip Custom. Ze zijn heerlijk om op te rijden, onder meer omdat ze wendbaarder dan gemiddeld zijn. Elke Piaggio scooter ziet er stijlvol en sportief uit. Bij Fast & Furious zit je ook goed voor Piaggio scooteraccessoires. Ook voor het onderhouden van dit merk kun je bij ons terecht.

  Riva scooters

  Tot slot zijn er de Riva scooters. Dit merk behoort tot een lagere prijsklasse, maar laat dit je niet afschrikken. Kwalitatief gezien zit het namelijk allemaal wel snor bij dit merk. Eigenlijk zit je bij hen altijd goed, of je nu voor de Riva Fast, de BTC Riva Lux of de Sym Fiddle 2 kiest. Het mooie aan Riva is dat ze recent hun aanbod hebben uitgebreid met enkele elektrische Riva scooters van een formidabele kwaliteit. Merk je dat we enthousiast zijn over dit merk? Ook bij Riva zit je altijd goed.

 • Overige Scooterwinkels