Scooter kopen in Hoorn en omgeving

Scooter kopen in Hoorn en omstreken? Fast & Furious is de nummer 1 online scooterwinkel voor alles wat je nodig hebt op het gebied van scooters. Ook als je in de omgeving van deze stad woont, kun je bij ons terecht. Hierbij kun je denken aan plaatsen zoals Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn. Een scooter kopen in Hoorn of één van de omliggende plaatsen is nog nooit zo simpel geweest. Al binnen enkele klikken heb je een scooter of brommer besteld. Ook scooteraccessoires heb je zo via onze site besteld. Daarnaast kun je bij Fast & Furious terecht voor service en onderhoud. Wij hebben alles, van snorscooters tot aan elektrische varianten.

 • Scooter kopen in Hoorn

  Scooter kopen in Hoorn: de escooter is wat voor jou

  Is een escooter iets voor jou? Als je een scooter wilt kopen in Hoorn of één van de omliggende plaatsen zoals Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn, is een escooter misschien niet het eerste soort scooter waar je aan denkt. Toch is het absoluut de moeite waard om deze variant te overwegen. Het is niet voor niets dat je de laatste tijd steeds vaker hoort dat mensen de overstap maken naar een elektrisch voertuig. Je ziet dit op het gebied van auto’s gebeuren, maar ook op het gebied van scooters en brommers kiezen mensen steeds vaker voor een elektrische variant. Dat is in de notendop ook wat een escooter is: een elektrische scooter. Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom deze overstap de moeite waard is.

  Waarom is een escooter een goede optie?

  Elektrische voertuigen zijn helemaal in op dit moment. Ook op het gebied van scooters en brommers heb je nu de keuze uit elektronische varianten. Dit worden ook wel escooters genoemd. Je bent niet de enige, want de laatste tijd zijn elektrische scooter niet aan te slepen. Meer en meer mensen kiezen voor een dergelijke variant, en dat vinden we zeker niet onbegrijpelijk. De pluspunten van een escooter maken dit een aantrekkelijke optie. Ten eerste is de escooter een milieubewuste scooter. In plaats van een benzinemotor is er een elektrische motor aanwezig. Hierdoor worden er geen schadelijke gassen voor mens en milieu uitgestoten. Het is een groene keuze. Elektrische rijden bespaart je geld in vergelijking met rijden op benzine. Je zult tevens minder geld kwijt zijn aan het onderhouden van je escooter. Escooters krijgen minder storingen. Dit komt onder meer omdat scooters met een benzinemotor vaker problemen hebben met opstarten, zeker tijdens de koudere maanden van het jaar. Dit is bij een escooter minder vaak het geval.

  Escooters in diverse varianten

  Als je een scooter wilt kopen in Hoorn, Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn, is een escooter dus zeker het overwegen waard. Bij onze online scooterwinkel zit je goed als je een elektrische variant wilt aanschaffen. Je bent hierboven kunnen lezen dat hier meerdere voordelen aan verbonden zitten. Bij ons heb je de keuze uit een ruim assortiment op dit vlak. Daarnaast profiteer je van de beste prijzen die je op het internet zult aantreffen. Je kunt kiezen uit diverse betaal manieren en veilig betalen is mogelijk via onze website.

  Passende scooteraccessoires voor de elektrische scooter

  Ook als je een scooter gaat kopen in Hoorn en omstreken, is het kopen van een scooter niet waar het bij eindigt. Een scooter heeft accessoires nodig. Soms kunnen deze accessoires ter aanvulling zijn, maar het kan ook zijn dat bepaalde bestaande accessoires van je scooter of brommer vervangen moeten worden. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld nieuwe banden, een nieuwe uitlaat, nieuw windschermen of valbeugels. Daarnaast kan het zijn dat je scooteraccessoires zoekt voor je luxe scooter, bijvoorbeeld USB aansluitingen of vette displays. Wat je ook zoekt, je vindt het binnen het assortiment van Fast & Furious. Je kiest daarom voor ons als je een scooter gaat kopen in Hoorn, Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn.

  Scooter kopen in Hoorn? Je kiest voor Fast & Furious

  Wij zijn niet de enige online scooterwinkel van dit moment. De concurrentie is geducht. Er zijn vele scooterwinkels waar je voor kunt kiezen op dit moment. Waarom valt de keuze dan op ons? Omdat wij over een aantal voordelen beschikken waar de andere scooterwinkels van nu niet aan kunnen tippen. Niet alleen is ons aanbod enorm, maar er is ook daadwerkelijk voor ieder wat wils. Bovendien schaf je jouw nieuwe scooter bij ons aan voor de beste prijzen van dit moment. Binnen ons assortiment tref je meerdere toppers aan, waaronder de Vespa Sprint en de Piaggio Zip Custom. Voor elk budget is er wat te vinden bij ons.

  Kies voor een elektrische scooter

  Scooters en brommers zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Vroeger was een scooter of brommer met een benzinemotor de norm. De laatste jaren is dit aan het veranderen. Dit komt onder meer dankzij de opkomst van de elektrische scooter, ook wel bekend als een escooter. Als je een scooter wilt kopen in Hoorn of één van de omliggende plaatsen, is dit zeker het overwegen waard. Van vrijwel alle voertuigen zijn er nu elektrische varianten. Dit komt omdat de vraag vanuit consumenten naar dergelijke alternatieven groot is. Mensen zijn meer milieubewust dan ooit. Als er een groene optie is, kiezen ze hier graag voor. Een escooter is een groene optie, omdat het in tegenstelling tot een benzinemotor geen schadelijke gassen uitstoot. Elektrische rijden is goedkoper dan rijden op benzine. Bovendien zijn de elektrische scooters van nu kwalitatief gezien van een uitstekende kwaliteit. Zo hebben ze minder vaak last van storingen en opstartproblemen in vergelijking met scooters die op benzine rijden. Je bent hierdoor ook minder geld kwijt aan het onderhouden van een escooter.

  De klant is altijd welkom in onze showroom

  Scooter kopen in Hoorn, Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn? Het kan via onze online scooterwinkel. Wij maken het mogelijk om snel en eenvoudig een scooter of brommer te bestellen. Binnen enkele klikken van je muis koop je al het model dat je op het oog hebt, of je nu een Vespia Primavera of een Piaggio Zip SP wilt kopen. Op onze site vind je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen. Toch snappen we het als je liever je nieuwe brommer of scooter even in het echt wilt bekijken. Dat kan bij onze showroom. Hier kun je niet alleen je nieuwe tweewieler in het echt bekijken voordat je hem koopt, maar je kunt bij ook onze medewerkers terecht voor info en advies. Zo weet je zeker dat je de scooter of brommer koopt die het beste bij je past.

  Flexibiliteit voor onze klanten

  Wij maken het de klant graag gemakkelijk. Je hebt hierboven al gelezen dat je via onze online scooterwinkel je nieuwe scooter kunt kopen, maar je kunt er ook voor kiezen om onze showroom te bezoeken. Met de auto is onze showroom goed te bereiken. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies, bijvoorbeeld als je niet zeker weet welke scooter of brommer het beste bij je past of wanneer je twijfelt welke accessoires je nodig hebt. Je kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment voor goede prijzen. Online kun je veilig afrekenen. Hierbij bieden we je extra flexibiliteit, want je hebt de keuze uit meerdere betaal manieren. Deze betaal manieren zijn allen toegankelijk en eenvoudig om te gebruiken. Natuurlijk kun je gelijk afrekenen. Maar het is ook mogelijk om in 3 stappen af te rekenen. Dit wordt ook wel betaling met IN3 genoemd. Het bedrag dat je moet afrekenen wordt in drie delen gedeeld. Het eerste deel betaal je meteen, waarna je na 30 dagen het tweede deel betaalt. Het laatst deel betaal je na 60 dagen. Bovendien is een scooter kopen in Hoorn, Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn niet je enige optie.

  Scooter leasen: een interessante optie

  Een scooter kopen in Hoorn of omstreken: het kan bij ons. Een scooter bestellen via onze site doe je eenvoudig en vlug, maar het is niet de enige optie die je hebt. Bij Fast & Furious kun je namelijk ook een scooter leasen. Een scooter leasen betekent niet dat je een scooter huurt, maar dat je in meerder termijnen je scooter afbetaalt. Als je het bedrag volledig hebt betaald, is de scooter die je leaset van jou. We bieden je meerdere opties. Zo kun je kiezen voor een termijn van 12, 18, 24, 36, 48, 60 en 72 maanden. Elke optie is mogelijk. Hoe langer de termijn is waarvoor je kiest, hoe minder je per maand hoeft af te betalen. Het voordeel van een kortere termijn is dat je sneller alles hebt afbetaald, hoewel je dus wel meer per maand moet betalen. Die keuze is geheel aan jou.

 • Service en onderhoud in Hoorn

  Service en onderhoud

  Je zit bij Fast & Furious goed als je een scooter wilt kopen in Hoorn, Berkhout, Wognum, Nibbixwoud, Zwaagdijk, Enkhuizen, Abbekerk, Hoogwoud, Heerhugowaard, Obdam, Medemblik, Venhuizen en De Goorn. In welke omliggende plaats je ook woont, bij ons zit je goed voor een nieuwe scooter of brommer. Je hebt ook al kunnen lezen dat je bij ons terecht kunt voor passende accessoires voor je voertuig. Wist je dat je ook bij ons kunt aankloppen voor service en onderhoud? Onze services houden niet op als jij je scooter of brommer bij ons gekocht hebt. Wij willen jouw alles in één oplossing zijn op het gebied van scooters. Daarom kun je ook bij ons terecht als jouw scooter een onderhoudsbeurt nodig heeft. Hierbij bepaal je zelf voor welk servicepakket je kiest. Je kunt zelf je scooter halen en brengen, maar dat hoeft niet.

  Je kunt namelijk ook gebruik maken van onze haal en breng service. We kunnen ook alleen de scooter voor je halen of brengen. Dit bepaal je zelf. Onderhoud aan je scooter is van tijd tot tijd nodig, of je nu een snorscooter hebt of een elektrische scooter. Door onderhoud te laten uitvoeren, hou je jouw voertuig in top conditie. Bovendien voorkom je zo dat kleine mankementjes uitgroeien tot grotere problemen. Grote reparaties kosten je veel meer. Je bespaart jezelf dus geld door van tijd tot tijd onderhoud uit te laten voeren. Wij kunnen iedere scooter onderhouden, of je nu een goedkoop model of een duur model hebt aangeschaft. Rivia scooters, Vespa scooters of Piaggio scooters: wij helpen je om zo in optimale conditie te houden. Tevens kun je bij ons terecht als je jouw scooter of brommer wilt laten opvoeren. Dit kunnen wij zelfs uitvoeren voor elektrische varianten.

 • Scooter modellen Hoorn

  Een aantal toppers uit ons aanbod

  Een favoriete scooter kiezen is eigenlijk hetzelfde als kiezen tussen je kinderen: voor ieder model valt wel wat te zeggen. Zelfs over de meest goedkope variant uit ons assortiment kunnen wij goede dingen zeggen. Wij houden nu eenmaal van scooters, in allerlei soorten en maten. Toch zijn er een aantal modellen die er volgens de kenners bovenuit steken. Die modellen bespreken we hieronder in meer detail. Ook voor accessoires, service en onderhoud van deze modellen kun je bij ons terecht. Nergens anders op het internet tref je betere prijzen aan.

  Vespa scooter

  Als je een Vespa scooter in een aantal woorden zou moeten omschrijven, zul je dit vaak voorbij horen komen: sportief, stijlvol, luxe, rijcomfort en uniek. Het zijn goede trefwoorden voor dit merk. Modellen zoals de Vespa Sprint en de Vespa Primavera zijn ieder geheel zichzelf. Ze zijn heerlijk om op te rijden en ze zien er bovendien ook nog eens goed uit. Ieder model bevat zijn eigen unieke eigenschappen en toevoegingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de gave koplampen en velgen van de Vespa Sprint? Of de 4.3” full colour display van de Vespa Primavera? Een Vespa scooter is zeker een aankoop waard.

  Piaggio Zip

  Ook de Piaggio Zip mag zeker tot de toppers binnen ons aanbod gerekend worden. De Piaggio Zip is een goed alternatief voor een Vespa scooter als je op zoek bent naar een kwalitatief goede scooter voor een iets lagere prijs. Ook de Piaggio Zip valt op door zijn rijcomfort. Deze wendbare scooter is een genot om op te rijden. Dit geldt voor ieder model, of je nu kiest voor de Piaggio Zip Sp of de Piaggio Zip Custom. Natuurlijk vind je al deze varianten terug binnen ons aanbod, voor de beste prijzen van nu. Wat een heerlijke voertuigen zijn dit toch. Je zit altijd goed bij Piaggio.

  Riva scooters

  Daarnaast kunnen we de Riva scooters aanraden. Ook dit merk staat al jaren garant voor kwaliteit en rijcomfort. Qua prijs vallen de Riva scooters in een lager segment in vergelijking met de Piaggio Zip of een gemiddelde Vespa scooter, maar laat je niet voor de gek houden: kwalitatief gezien zit je bij Riva altijd goed. Bij ons vind je de scherpste prijzen van nu, en bovendien kun je geregeld profiteren van een leuke Riva korting. Toppertjes uit ons aanbod zijn de Riva Fast, BTC Riva Lux en de Sym Fiddle 2. Ze hebben inmiddels ook elektrische Riva scooters. 

 • Scooterwinkels