opc_loader

Scooter assortiment

Klantenbeoordelingen

1468 Beoordelingen

Mina gaf gemiddeld een 6

14-01-2020 meer...

ysbrand van der gaf gemiddeld een 4

09-01-2020 meer...

Mo gaf gemiddeld een 6

06-01-2020 meer...

Marjan gaf gemiddeld een 8

04-01-2020 meer...

Ams gaf gemiddeld een 8

29-12-2019 meer...

Onze voordelen

Vespa scooter goedkoop kopen Amsterdam

Wil je goedkoop een Vespa scooter kopen en woon je in de omgeving van Amsterdam? Shop dan bij ons! Fast en Furious heeft namelijk naast superscherpe prijzen en een high end service ook veel andere voordelen. Zo hebben wij meer dan 10 vestigingen waar je terecht kunt voor het afhalen van je scooter en de service en garantie. Daarnaast bezorgen wij de scooter ook bij jouw thuis in Amsterdam!

 

vespa-kopen-amsterdam

 

Goedkoop een Vespa leasen

In plaats van in een keer een groot geldbedrag neer te leggen, kun je er ook voor kiezen om goedkoop een Vespa te leasen. Met leasen betaal je iedere maand een vast bedrag voor een bepaalde looptijd. De looptijd kies je zelf en kan tussen de 12 en 72 maanden liggen. Hoe langer de looptijd, hoe lager het maandbedrag. Leasen is een ander woord voor kopen op afbetaling. Bij ons lease programma is de scooter meteen jouw eigendom. Een Vespa leasen kan al vanaf 55 euro per maand!

 

Straatbeeld van Amsterdam

In Amsterdam rijden zeer veel Vespa scooters rond. Als je goed op de details let, zie je dat het niet allemaal originele Vespa’s zijn. Er zijn namelijk veel look-a-likes op de markt, en deze zijn bovendien zeer goedkoop. Vaak ben je niet meer dan 1000 euro voor deze modellen kwijt. Bij Fast en Furious kun je meer dan 10 verschillende Vespa look-a-like modellen kopen!

 

straatbeeld-amsterdam-vespa

 

Kwaliteit van de echte Piaggio

De echte Piaggio Vespa onderscheidt zich van de rest door zijn verfijnde afwerking en hoge kwaliteit. Een echte Vespa zoals de Primavera of Sprint, beschikt niet over losse kunststof kappen, maar over een metalen body welke niet uit losse delen bestaat. Hierdoor wordt het een solide geheel. De nieuwe Primavera en Sprint hebben bovendien een vernieuwde voorwielophanging waardoor het wiel eenvoudig te verwisselen is. Bovendien veert de nieuwe ophanging ook stukken beter, en dat komt de wegligging weer ten goede. De scooters zorgen voor een ongekend hoog rijgenot en staan garant voor een langdurige relatie.

 

Goed beveiligen

Een mooie scooter moet je natuurlijk goed beveiligen tegen diefstal, zeker in Amsterdam. Een Vespa scooter is immers zeer gewild. Zorg daarom dat je altijd gebruik maakt van een goedgekeurd slot en niet voor een goedkoop slot. Leg het slot het liefst om een paal of boom heen, zodat de scooter niet verplaatst kan worden. Een kabelslot of kettingslot is daarom handiger. Ook een alarm is natuurlijk een mooie uitbreiding op de beveiliging. Bij Fast en Furious kun je ook de opties en accessoires in termijnen betalen, wanneer je een scooter least. Zo kun je altijd goedkoop een Vespa scooter kopen, en rijden.

 

vespa-scooter

qshops logo - rdw logoFast & Furious Scooters | online scooter kopen & scooter leasen  zowel nieuwe (o.a. vespa & retro) scooters als 2de hands scooters en scooter accessoires
KVK: 27154525 - BTW: NL8025.56.437.B01 Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen. Copyright © 2005-2020 El Caballo bv. All rights reserved.

to top of page